Melyik jobb teló? (rövidkérdés. :D)
Utolsó:nagyon köszii :) de én már elhatároztam h champet akarok...nagyon tetszik és nincsenek olyan nagy igányeim(pld.wifi,net,gps,film nézési lehetőség)
És bocsánat hogy az előbb úgy kiakadtam de nagyon kitudok akadni hogyha egyszer én 2 "alsó" árkategóriás (tehát 14.000-20.000 ezerig) telót írok hogy meylik jobb,vki egyből 200.000-res telókat ajánlgat...De bocsánat mégegyszer^^
s5230 is nagyon rossz sok a hibás és ha nem is hibás a képernyője olyan, hogy szinte rá kel feküdni, hogy érzékelje hogy hozzáértél(tapasztaltam is).Szerintem vedd a Sony Ericcson-t osztálytársam már kidobta a kukába a csemp-jét.
Szóval SE W205 szerintem.
Ha hosszú távra tervezel akkor akkor a SE.
Ha olyan 2 évre akkor jöhet a champ. Am szerintem elég jó telefon (:
Sztem is W205 irtó jól szol a zene és mindenben tökéletes és a csemp tényleg egy rakat(már bocs de ez az igazság).
Egyébként ha csempet akarsz akkor vedd azt de akkor nem értem miért tetted fel ezt a kérdést.
utolsónak igaza van!:)
nekem se kéne....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!