Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb teló? (rövidkérdés...

Melyik jobb teló? (rövidkérdés. :D)

Figyelt kérdés
Samsung Champ vagy Sony Ericsson W205 ???
2011. ápr. 30. 11:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nekem van tapasztalatom a csempével. Nagyon nagyon kicsi és a nyomkodás sem jó. Szerintem a Sony.
2011. máj. 4. 18:56
 22/38 anonim ***** válasza:

Nem nincs champem..mert még nem ment el az eszem!:))

Hülye lennék azért pénzt kidobni!:/

De most ezért ne sértödj be...csak nekem nem jön be...és ha már ide kiírod a kérdést..akkor azt írjuk, ami a véleményünk, hogy már pedig a champ SZERINTEM szar!://

de persze nem kötelező ránk hallgatni...menj be vmi boltba..pl saturn vagy ahol vannak kint telók...nézegesd meg élőbe, nyomkodd kicsit...és döntsd el neked melyik tetszik jobban!:)

2011. máj. 5. 20:39
 23/38 A kérdező kommentje:
UTolsó megindokolnád,hogy miért?
2011. máj. 6. 08:46
 24/38 A kérdező kommentje:
Nekem SE w205-öm van de lecserélném champre
2011. máj. 6. 12:51
 25/38 anonim ***** válasza:

Ink te indokold meg miért esett rá a választásod?

Szerintem ez a teló nem ér semmit..olcsó,és mki rákap,mert legalább érintős..de semmivel se tud többet,mint a régid.

2011. máj. 8. 00:31
 26/38 A kérdező kommentje:
Rózsaszínbe lenne és tetszik ez a szín meg h érintős,és számomra pont eleget tud.Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy mennyire bírja azt h pl.mindennap zenét hallgatok rajta
2011. máj. 8. 08:10
 27/38 anonim ***** válasza:

Szerintem 1-2 nap!

De ha zenére kell akkor nyugodtan!:)

Bár halkan megjegyzem hogy én akkor is ink sony ericcson:))

2011. máj. 9. 20:53
 28/38 A kérdező kommentje:
Köszi te legalább normálisan válaszolsz! :)))
2011. máj. 11. 14:02
 29/38 anonim ***** válasza:
Nekem van vele tapasztalatom.Stylussal elég jól lehet kezelni de ujjal tényleg rá kell feküdni de ez csak azért van mert kapacitív érintőképernyő ezért még1 minuszpont.A többi hibái:-nincs wifi, gyenge kamera(csak 1.3 mp).De ha neked elég amit tud akkor se ajánlanám szivesen mert mint ahogy már sokan mondták nagy az esélye hogy elromlik.Egyik osztálytársamnak volt champje és aztmondta hogy nem rossz hétköznapi használatra de azért szivesen elcsérélné.Én az ilyen kérdésekre azt szoktam mondani hogy érintős telókból jót vagy semmit.A jó alatt az okostelefonokat értem mint pl.:Iphone 4, LG Optimus 2x.De vannak jó érintősek amik nem is olyan drágák.Nézz csak utána pl.:SE Xperia X8,X10 mini.Samsung galaxy család.Ezek közül válogass ha olcsó de jó érintős telót akarsz.
2011. máj. 11. 22:06
 30/38 anonim ***** válasza:
bocsánat elírtam, rezisztív érintőt akartam írni(utolsó)
2011. máj. 11. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!