Ha magántelefonszámon hívogat valaki (le van tiltva a száma), ki tudom deríteni ki az?
nem volt érdés , de én eleve nem veszem fel a magántelefonos hivást . de azt sem ami ismeretlen.
ha pedig ismétlődik az ilyen hivásaim megint, akkor bekapcsolom azt a profilt , ahol csak az ismert telefonszámoknál cseng a telóm. a többi marad néma. (neki kicsöng , és megmarad az az öröme , hogy azthiszi hogy zavar.)
Hasonló szitu fordult meg velem. Utólag belegondolva mókás és egyszerre szánalmas az egész.
Történt ugyanis, hogy 3 hónapon keresztül hívogattak minden nap változó időpontokban. Szám nem volt kijelezve, senki nem szólt bele, semmilyen háttérzajt nem hallottam. 3 hónap után meguntam, beballagtam a rendőrségre, ahol az éppen ügyeletes díszhuszár hátra dőlve a kényelmes bőrfoteljében ecsetelte, hogy bizony ez zaklatás - amit köszi én is tudtam - és, hogy általában ezeknek sosincs vége. Ha feljelentést teszek, akkor hosszú idő, mire bármi is kiderül. Ki kell kérniük a szolgáltatómtól bírósági engedéllyel a bejövő hívásokat, utána még egyszer vallomást kell tennem az egészről, majd odaadják a visszamenőleg - akkor már - kb. 6 hónapos bejövő hívás listát. Minden számot egyesével meg kell neveznem - kié, stb. -, majd, ha van fent lévő szám, amit nem tudok, hogy esetleg kié, elkezdik nyomozni. Először megkeresik a személyt, majd bírósági úton ismét kikérik a hanganyagot (ha van), etc. És, ha esetleg ügyfelem vagy vmelyik cég képviselője, akkor az én pofám ég, hogy nem emlékeztem a számára és 'csináltam' neki a bonyodalmat és a kellemetlenséget.
Tehát, már ott tartunk, hogy érdemesebb számot cserélned, ami legrosszabb esetben 1 napból áll vmelyik szolgáltatónál, minthogy kb. 20 évet várj arra, hogy valami is legyen ebből az egészből.
Nem cseréltem számot és azóta nem is zaklatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!