Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha magántelefonszámon hívogat...

Ha magántelefonszámon hívogat valaki, hogyan tudom kideríteni, ki az? Csak akkor tudom kideríteni, ha fel is veszem, vagy akkor is ha csak megcsörget?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a hívószámkijelzés nincs letiltva a hívó fél telefonján, akkor a második kicsengéssel egyidőben kijelzi a telefonod, ha arra alkalmas, illetve vonalas telefonnál erre a szolgáltatásra előfizettél.

A telefonszám ismeretében, ha a szám NINCS titkosítva, ezen az oldalon [link] a kijelölt helyre begépelve megtudhatod a hívó fél nevét és címét.

2011. ápr. 2. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha le van tiltva a szám, és nekem csak annyit jelez a mobilomon hogy: magántelefonszám ??
2011. ápr. 2. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor, csak hívatalos hatósági feljelentés, majd jogerős bírósági végzés után, nyomoznak a szám tulajdonosa után, (ha nem államellenes tevékenységgel kapcsolatos a telefonáló hívása, pl.bomba robbantásos fenyegetés stb...) de a nevét és címét akkor sem adják ki Neked.
2011. ápr. 2. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettél :)
2011. ápr. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!