Mit tehet az ember, ha zaklatják és kiakarja deríteni, hogy ki az illető? Mennyibe kerül? Lehet-e valami olyasmit rátenni a telefonra, ami automatikusan elutasítja a szám nélküli hívásokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:45
1/12 anonim válasza:
Magán számról hívogatnak? Tudod esetleg, h ki lehet?
2/12 anonim válasza:
Rendőrség
Magánnyomozók
Van hívásszűrés
3/12 A kérdező kommentje:
Magán számról hívogatnak, de sejtelmem sincs h. kicsoda.
2011. jún. 26. 19:58
4/12 A kérdező kommentje:
Magánszámról hívogatnak, de sejtelmem sincs h. kicsoda.
2011. jún. 26. 19:59
5/12 anonim válasza:
Van egy program ami kimutatja a számot akkor is, ha az illető magánszámról hív.
6/12 anonim válasza:
"Van egy program ami kimutatja a számot akkor is, ha az illető magánszámról hív."
Gondolom meg is tudod nevezni ezt a programot, ha már ideírtad.
7/12 anonim válasza:
amugy iphonera létezik ilyen. tudom h nem ilyenje van, csak kéteékedést olvastam ki a sorokból:-)
8/12 anonim válasza:
sztem menj fel a nokiaprogramok.hu-ra ,regelj be vedd fel a kapcsot a fórumozókkal h tudnak e ilyen progit ajánlani, sztem ott jobban tudnak majd segíetni
9/12 anonim válasza:
zoligyerek, ölj már meg amiért segíteni akartam...
Különben honnan veszitek, h nokiája van, vagy h nem iphoneja
10/12 anonim válasza:
a nokiaprogramokon van egy csomó javás app ami nem nokién is fut, azért javasoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!