Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A mostani új telefonoknak is...

A mostani új telefonoknak is kell 8 óra töltés?

Figyelt kérdés
Most vettem egy LG gs290-es mobiltelefont. Még mindig rajta kell hagyni 8 órát a töltőn, mint a régi telefonoknál?
2011. ápr. 26. 16:29
 1/10 Furjadék* ***** válasza:
Nem, nemkell.
2011. ápr. 26. 16:30
 2/10 anonim válasza:
Dehogy, érintőshőz, elég akár 10 perc, vagy amíg fürdesz. :)
2011. ápr. 26. 16:34
 3/10 Havril válasza:
nekem van egy Sony ercison xperia x8-am elég volt neki 8perc hogy 3%-ról feltöltsön 100%_ra
2011. ápr. 26. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:

azért az a 8 perc kicsit erős szintén.. 1-1,5 óra kell még ha a telefon nem is azt írja..

az x8-ra ajánlok egy battery stat resetet mert ott valami nincs rendben

2011. ápr. 26. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Hagyd rajta nyugodtan, akár egy hétig. Úgyis lekapcsol, amikor feltöltődik.

Vajon a következő ezredfordulókor is lesznek még ilyen kérdések?

2011. ápr. 26. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
nem kell.
2011. ápr. 26. 18:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Mért, mi bajod van a kérdéssel?
2011. ápr. 26. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csak annyi a baja van neki is (meg gondolom másoknak is csak ők nem írják le), hogy már kismilliószor megkérdezték ezt a töltős dolgot.

Én tudom, hogy ez az oldal úgy működik, hogy kérdeznek és válaszolnak DE vannak olyan kérdések amit már kismilliószor megkérdeztek (mint pl. ez is). Ez ráadásul egy idő után eléggé idegesítő tud lenni. Gondolom te se szereted ismételni önmagad vagy egymás után sokszor hallani ugyanazt.

Ráadásul benne van a szabályzatban is, hogy használd a keresőt. Ez azért jó, mert ha már feltették ezt a kérdést akkor neked nem kell elég ha elolvasod az ott leírt válaszokat. Így hamarabb kapsz választ és nem idegesíted fel vele az embereket.

2011. ápr. 26. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a kérdéseddel van a bajom.Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek. A bajom azzal van, hogy már nem kevés éve vannak a mostani aksik,a töltők hozzá és nem kevés éve tudhatni, nem kell őket se kisütni, se megsütni, se napokig tölteni. Ebben nem te vagy és nem a többi kérdező a hibás, hanem azok az OKOS eladók, akik a mai napig ajánlgatják akár a 16 órás töltést, a lemerítést, ect
2011. ápr. 27. 14:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy igen ez így van. Nekem is az eladó mondta, hogy vagy 6-8 óráig töltsem, csak az egyik haverom mondta, hogy az új telefonoknál már teljesen felesleges ez, és gondoltam akkor már felteszem ide a kérdést, mert már tényleg kíváncsivá tett, hogy most, hogy is van akkor.
2011. ápr. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!