A mostani új telefonoknak is kell 8 óra töltés?
azért az a 8 perc kicsit erős szintén.. 1-1,5 óra kell még ha a telefon nem is azt írja..
az x8-ra ajánlok egy battery stat resetet mert ott valami nincs rendben
Hagyd rajta nyugodtan, akár egy hétig. Úgyis lekapcsol, amikor feltöltődik.
Vajon a következő ezredfordulókor is lesznek még ilyen kérdések?
Szerintem csak annyi a baja van neki is (meg gondolom másoknak is csak ők nem írják le), hogy már kismilliószor megkérdezték ezt a töltős dolgot.
Én tudom, hogy ez az oldal úgy működik, hogy kérdeznek és válaszolnak DE vannak olyan kérdések amit már kismilliószor megkérdeztek (mint pl. ez is). Ez ráadásul egy idő után eléggé idegesítő tud lenni. Gondolom te se szereted ismételni önmagad vagy egymás után sokszor hallani ugyanazt.
Ráadásul benne van a szabályzatban is, hogy használd a keresőt. Ez azért jó, mert ha már feltették ezt a kérdést akkor neked nem kell elég ha elolvasod az ott leírt válaszokat. Így hamarabb kapsz választ és nem idegesíted fel vele az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!