Az alábbi telók közül melyik a jobb?
1. LG Optimus GT540
2. Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
Melyik a jobb?
Most egy Diva-m van,de azt utálom :@
Az lg-nek rezisztiv kijelzője van de viszont nagyobb és szerintem sokkalta jobb ui-ja. A se-nek már kapacitív kijelzője van de viszon sokkalta kisebb és azért annyira azért a telefon nem kisebb tehát film nézésre nem alkalmas.
Szerintem ved meg az újabb optimust a p500-at annak kapacitív a kijelzoje (sokalta érzékenyebb de nem lehet ceruzával használni) vagy a egy árban van az se-hez képest a samsung galaxy ace-t jobb mint a p500.
Demsus
Bocs a helyes írási hibákért mobillal írtam. De azért remélem segítettem.
Demsus
a p500 jó pl. egy jó barátom 3 napja vett olyat és dícséri
nekem más márka van, de én meg az enyémet szeretem attól eltekintve h sokan nem :D de én más véleményére sosem adtam mert magam is el tudom dönteni h milyen inget vagy tv-t stb vegyek, de ezzel nincs mindenki igy ami nem is baj. am fenti 2 közül sony. de azért még gondolkozz :D
Az ár nem annyira fontos,hanem inkább a kinézet,meg hogy ne merüljön le annyitól,hogy meghallgatok rajta 3 számot (mert ilyen telefonom is volt :D) .
Most leginkább a sony tetszik,de a nokiánál is néztem pár telót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!