Valaki segít?

Figyelt kérdés

Tegnap a telómon (Galaxy Spica) akartam a marketre menni de a tesóm már regisztrálta az ő e-mail címével... Azt olvastam hogy ezt csak factory resettel lehet átállítani, mivel több alkalmazáshoz van társítva az az e-mail cím. Megcsináltam azt a resetet, a teló rebootolt, és csak annyit ír ki, hogy

CM recovery v2.5.1.0 & LK+XM0.6

Loading. Please wait...

.........

Kb 2 órán át vártam, de még mindíg ezt írja ki...közben lemerült a telefonom és semmit sem tudok csinálni...amikor bekapcsolom ugyan ez jön be...VALAKI SEGÍTSEN NEMVAGYOK PRO ANDROIDOS. Ha érdekel akkor android 2.2 és cyanogen mod van rajta, nameg kivan rootolva... PLS HELP

2011. ápr. 13. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:

download módod vagy recovery-d van-e?

Ha van recovery: wipe cache, wipe partition, wipe dalvik cache

ezek egy keményebb factory resettel érnek fel.

Ha csak download mód van: odinnal új romot kell feltenni, van csillió leírás google segít.

Ha download mód sincs, akkor el kell darabolni egy usb kábelt és két megfelelő eret egy bizonyos ellenállással össze kell zárni ilyenkor előjön a download mód és mehet az odin, de erre is keress rá fejből nem tudom.

2011. ápr. 13. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Indítsd recovery módban (Hang le+ Felvesz+ Letesz gomb) és reboot, ha nem akkor a backup visszaállítás, ha ez sem akkor rakd ujra a romot (ha rajta van az SD kártyán!)

[link] utolsó oldal

[link]

2011. ápr. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!