Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG GS290 nem tudom bekapcsolni...

Bernadett10 kérdése:

LG GS290 nem tudom bekapcsolni. Valaki segít?

Figyelt kérdés
Facebook-oztam a telefonomról egyszer csak kikapcsolt és nem tudtam bekapcsolni .utána bekapcsolt és beírtam a pin kódom de a telefon kódot már nem tudtam beírni,mert ne ment az érintőképernyő..Elvittem szervízbe ott sem ment és elvitték.most visszaadták úgy hogy nem csináltak rajta semmit. nem szeretnék másikat venni mert ez nincsen 1 éves sem. Vagy aksit kellene másikat venni? Lécci irjatok! Köszi
2011. aug. 16. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyanítom hogy a szervízben azért megkockáztatták a próbát egy másik akkuval...

Így látatlanba nehéz megmondani, meghibásodhatott a töltésvezérlő vagy más is, ha garanciás akkor nyugodtan vidd vissza, ha többször nem tudnak rajta segíteni akkor jogodban áll cserét kérni vagy pénzt vissza, de sajnos ez csak ajánlás szintű kötelezettség a forgalomba hozóval szemben.

Tartós fogyasztási cikk esetében a garanciából kifutva a szavatosságra is lehet építeni, bár ebben az esetben a vásárló feladata a hiba eredetének bizonyítása, ezért nem gyakran élnek a lehetőséggel.

Majd írd meg hogy sikerült.

2011. aug. 16. 14:21
 2/3 anonim válasza:
hoszan gyomd meg azt a gombot ameikkel leteszed ha hívnak
2011. aug. 16. 14:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válasz: Köszi:D igen garanciás még.

második: neked is köszi de már próbáltam.

2011. aug. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!