Galaxy s jó választás?
Figyelt kérdés
Most szeretnék telefont venni. A HTC-k nem rosszak csak nagy töltésigénnyel rendelkeznek meg nekem túl komolyak. végülis ezen a modellen akadt meg a szemem . Vaku hiány nem zavar2011. ápr. 6. 19:59
2/13 anonim válasza:
Mai napig az egyik legjobb telefon. Nyugodtan vegyed. A 12 évesek meg húzzanak lefeküdni, mert nem itt a helyük.
3/13 anonim válasza:
Telefont nem azért veszünk, mert menő. Látszik is a korodból a felfogásod. Azért vesszük, mert jó. És a Galaxy S nagyon jó!
4/13 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:03
vegyé ájfónt hülyegyerek
amúgy jó választás :)
5/13 bp1985 válasza:
A HTC-k nem rosszak csak nagy töltésigénnyel rendelkeznek
Ezt hogy érted? 2 htc-m van, semmi gond a töltésekkel.
6/13 anonim válasza:
A töltésigény mindegyik okostelefonnál magas. De itt m1, a lényeg, hogy a Galaxy S-nél max a Desire HD ami jobbnak mondható (a jelenlegi piackinálatból), habár képernyőben, kamerában abban is volna mit pontra tenni.
7/13 anonim válasza:
Én megvárnám a helyedben a nyarat mert akkor jön a galaxy s2.
8/13 anonim válasza:
Mindenki az S2-vel jön kicsit unalmas már...úgy csináltok mintha lenne mindenkinek félre téve 180k Ft az S2-re!
9/13 anonim válasza:
Éppen azt akartam mondani. Sokan azt várták, hogy csökkenjen a Galaxy S ára, de attól ma is ugyanolyan jó készülék, mint tavaly. Nem mindenkinek van potom 180-190 ezer Ft-ja, hogy beruházzon az S2-re. És nem is kell. Vegyed te csak a Galaxy S-t.
10/13 A kérdező kommentje:
Volt HTC Hd2 telefonom. Eléggé korszerünek bizonyult amikor megjelent. A nagy képernyő miatt ami sokat levitt az aksiból
tölteni és tölteni kellett. Egyébként nagyon spetkó telefonok. Szerintem a galaxy s megéri mert príma kijelzője van. galaxy s2 nem akarok. Miért ?? Nekem ne kell a legújabb főleg ne 180000 ft-ért abból már veszek egy használt 125 ös Peugeot motort:) tervben van. A galaxy s -t 85 ért láttam gsm boltokban szerintem megpályázom
2011. ápr. 6. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!