Ez hogy lehetséges? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
xperia x10mini t mobilba 65 e kártyásan
itt meg ezen az oldalon csak 46 és kártyafüggetlen? :O
2011. ápr. 4. 16:53
11/21 A kérdező kommentje:
de baszameg:D nem akarom elhinni hogy tényleg csak 41 ezer forint egy sony ericsson xperia x10 mini pro:D ez számomra hihetetlen:D
2011. ápr. 4. 20:20
12/21 blex válasza:
nem tudom honnan indult az ára, de már kb egy éves a típus maga és azóta már elég sok telefon jött ki. szóval simán elképzelhető :)
13/21 A kérdező kommentje:
amúgy mi a véleményed a telefonról?
2011. ápr. 4. 20:36
14/21 blex válasza:
anyukámnak van ilyenje, túl sokat nem tudok róla mondani. alapvetően nem rossz kis telefon, de engem zavar, hogy annyira picike, meg én a qwerty billentyűzet nélkül is jól elvagyok. egyébként nincs vele semmi baj, csak a szoftverfrissítést kell majd megcsinálni rajta (nem bonyolult, kiírja a telefon, hogy mi a helyzet)
15/21 A kérdező kommentje:
ezen a héten mindenféle képen akarok venni telóóót:Dés most nem tudom hogy tmobilba vegyek 46 ért x10 minit vagy pedig itt ezt a prot ahol qwerty billentyűzet is van.és azt hozzá tenném hogy vodafonos vagyok:D
2011. ápr. 4. 20:49
16/21 A kérdező kommentje:
szeriinted?
2011. ápr. 4. 20:58
17/21 blex válasza:
háát.. azt kell eldöntened, hogy mennyire használnád ki a qwerty-t. általában a boltokban ki is lehet próbálni a telefonokat, szóval ha besétálsz a t-hez, hátha tudnak mutatni egyet, hogy megnézd.
ha nem nagyon kell a qwerty, akkor az csak egy fölösleges vastagság a telefonhoz. bár én azt mondom, hogy ennél a kicsi kijelzőnél talán kényelmesebb a qwerty-t használni, mint a képernyős billentyűzetet.
a vodafone-tmobile dologhoz meg: nálunk a családban mindenki telenoros, szóval valami nagyon jó és olcsó telefonnak kéne lennie a t-nél, hogy ott vegyem meg. (úgy értem, hogy a többi bolthoz képest olcsó)
18/21 A kérdező kommentje:
tudom már voltam szerdán megint beugrok:Dde hát nem tudom qwertyn kívül másba nem jobb a pro nem?
2011. ápr. 4. 21:21
19/21 blex válasza:
úgy tudom, hogy csak a qwerty a különbség a kettő között
20/21 A kérdező kommentje:
meg 2 mm vastagság:D hát lehet hogy ezt veszem:D ha megrendelem péntekig tuti hogy nem hozzák ki mi?:D
2011. ápr. 4. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!