Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez hogy lehetséges? (Kérdésed...

Ez hogy lehetséges? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

xperia x10mini t mobilba 65 e kártyásan

itt meg ezen az oldalon csak 46 és kártyafüggetlen? :O

[link]

2011. ápr. 4. 16:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
xperia x10 mini pro bocsánat már össze kavarnak ezek a k.urva xperiak
2011. ápr. 4. 16:54
 2/21 blex ***** válasza:

itt még olcsóbb [link]

ezek aszt hiszem ilyen "0 perces használt" néven szoktak futni és ezért nem kell rájuk adót fizetni. (ha jól tudom)

másrészt pedig a hazai szolgáltatók mindent túláraznak...

2011. ápr. 4. 17:50
 3/21 A kérdező kommentje:
na igen de ez hogy tökömbe lehetséges? erre még rájön az áfa vagy miért ilyen olcsó?valami problémájuk van?
2011. ápr. 4. 18:16
 4/21 blex ***** válasza:

"Készülékeink 0 perces, új állapotú, bevett, jogilag használt készülékek. Az árak BRUTTÓ eladási árak. [...] Az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Az áruházban megjelenített bruttó árak 0%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek."

itt benne van a lényeg. törvényes adócsalás, ami nekünk és nekik is jó, úgyhogy nincs semmi gond :)

2011. ápr. 4. 18:19
 5/21 A kérdező kommentje:
magyarul még rájuk jön az áfa ugye?
2011. ápr. 4. 18:26
 6/21 blex ***** válasza:
nem, ez a lényeg. nem jön rájuk, mert 0%
2011. ápr. 4. 18:41
 7/21 A kérdező kommentje:
NA NAGYON BUTA VAGYOK ÁM:D szóval sokszor nézd meg ezt a kérdést mert még ezen a kérdésen belül rengeteg kérdésem lesz és ugylatszik rajtad kívül más nem válaszol:Dszoval ha most megrendeelm kihozzák telefon+házhozszálitás és a telefon csak 41 ezerforintba kerül?:O:O:O és kártyafüggetlen?
2011. ápr. 4. 18:44
 8/21 blex ***** válasza:

igen :)

én náluk vettem anno az omniámat, szintén olcsóbban mint a szolgáltatói ár.

2011. ápr. 4. 19:47
 9/21 A kérdező kommentje:
nem semmi:D sok idö mig kihozzák nem tudod?:D
2011. ápr. 4. 20:10
 10/21 blex ***** válasza:

általában 3-4 nap szokott lenni. (már ha nem jön közbe egy hétvége)

de itt azt írják, hogy "Megrendelését a Royal Sprint futárszolgálat segítségével egy munkanap alatt teljesítjük!"

nekem ez kevésnek tűnik, de ki tudja.. :)

2011. ápr. 4. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!