Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Facebook telóra? (Kérdésed...

Facebook telóra? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

20-as vagyok de amikor kijelntkezel ugye facebookrol akkor ott van egy olyan hogy facebook a mobilodra...merjem megadni a számomat?ez ugye nem olyan átverős sz*rság??

te hogy raktál facebookot a telódra?

2011. nov. 3. 19:16
 1/3 rémuralom válasza:
Az a t-mobilosok nullás fb-jához van, amiről beszélsz, telenorosként akkor sem fog működni, ha megadod a számod. 3g-s telefonon mobilnet-előfizetéssel facebookozhatsz.
2011. nov. 3. 19:22
 2/3 anonim válasza:
Én is 20-as vagyok és most is mobilról írok neked. Ajánlom a Telenor klikk szolgáltatást. A lényeget nem mondom el, olvasd el a Telenor honlapján.
2011. nov. 3. 19:33
 3/3 scarecrow válasza:
Ha androidos vagy akkor a marketről letudod könnyen tölteni a facebook-ot sőt már rajta is van.
2011. nov. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!