Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek iPhone 4 vagy...

Szerintetek iPhone 4 vagy Samsung Galaxy S2-t várjam meg?

Figyelt kérdés
Légy szíves ne az árral jöjjön mindenki hanem,a telefon minősége,sebessége és maga a telefon jó-e rossz-e?
2011. márc. 31. 22:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ma 13:42 normálisan miért nem tudod ezt elmondani azért van ez az oldal,hogy kérdezz dolgokról amit nem tudsz...
2011. ápr. 4. 19:02
 32/36 anonim ***** válasza:

13.43 :)

Számodra normálisan feleltem, azt a részt, ami kicsit bunkóbb, azt nem neked szántam, hanem az előttem levő iPhone fannak, hogy hátha észre veszi magát. Rá irtam, hogy egy teszt videóból nem lehet messzemenőleg következtetni.

2011. ápr. 4. 19:05
 33/36 anonim ***** válasza:
ájfón dö beszt
2011. ápr. 4. 19:15
 34/36 anonim ***** válasza:
HTC vagy Samsung véglis kicsit se jobb technológiában :D De az ájfón egyből betölti a képeket :D
2011. ápr. 4. 19:17
 35/36 anonim ***** válasza:

nekem kinézetre mind a kettő tetszik de viszont nekem jobban bejön a nagy képernyő,a kamera a sgs2-ben jobb,a kijelző szerintem ugyan olyan szép talán 1 fokkal sgs2 jobb,az iphone 4 kezelőfelülete tetszik nem túl bonyolult,

és szerintem villogni is jobb vele,az viszont nem hiszem el hogy az iphone 4 ben nem lehet fájlokat küldeni másik mobilra pedig nem kicsi az ára meg még az zavar benne hogy a videó hívást is csak iphone 4-nek lehet,szóval mind a kettő ugy ahogy van tökéletes én is ezek közül választok majd,nyáron fogok venni és szerintem sgs2-őt veszem meg mert jobban megéri és a világ legjobb mobiltelefonja az iphone 1 fokkal van lemaradva.

2011. ápr. 5. 21:18
 36/36 anonim ***** válasza:
nincs az lemaradva csak régebbi
2011. ápr. 5. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!