Szerintetek iPhone 4 vagy Samsung Galaxy S2-t várjam meg?
Figyelt kérdés
Légy szíves ne az árral jöjjön mindenki hanem,a telefon minősége,sebessége és maga a telefon jó-e rossz-e?2011. márc. 31. 22:53
1/36 anonim válasza:
Kinézetre én a Samsung Galaxy S2-t választanám, meg úgy alapból is, az iphone-t csak a vagizók veszik meg
2/36 anonim válasza:
szerintem galaxy S2, vagy ha nagyon ráérsz akkor iPhone 5 jobb lesz.
3/36 anonim válasza:
Iphone 4 elavult a Samsung Galaxy S 2 képest! Szóval nem kérdés hogy melyik legyen...
A többiről a google segít!
4/36 anonim válasza:
Én is telefonvétel előtt állok és 3 között hezitálok:
- Galaxy S
- Iphone4
- HTC Desire HD
Nem tudom, hogy az S2 pontosan milyen lesz, de nekem a Galaxy S nem nagyon tetszik. Tudásra biztosan jó, de a boltban megfogdostam és szerintem túlságosan könnyű és műanyag hatású, valahogy nem jön be. Az Iphone biztosan jó, de kissé sokallom az árát, ezért valszeg a HTC mellett fogok dönteni.
Lehet, hogy az S2 sokkal jobb lesz, mint az S, de arra még sokat kellene várni.
5/36 anonim válasza:
én S2-t ajánlom, annak ellenére hogy iPhonom van, nemszeretem az androidot (használtam már) iPhone ára még most is nagyon magas és S2 újabb nála szóval nem olyan nehéz ez a döntés.. HTC se rossz de én leragadtam az iOSnél :D
6/36 anonim válasza:
Ne bánd, hogy könnyű, a 13 dekás Bladem gondolkodás nélkül lecserélném a 118 grammos Galaxy S-re, akkor is, ha a tudásbeli különbségtől eltekintünk.
7/36 vachement_con válasza:
Az iPhone 4 jobb gyorsabb szebb és menő rá adásul 4 generácio ezer hivják iPhone 4 nek
9/36 anonim válasza:
Samsung Galaxy S2-t. Csak azért is.
10/36 anonim válasza:
Nem kérdés, a Samsung Galaxy S2 lesz a legjobb Androidos telefon, és akinek az Android a legjobb oprendszer, annak a legjobb telefon. Felszereltsége olyan, amilyent még telefon nem látott. Mindenképp megvárnám, ha már ennyi pénzt kiadnék telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!