Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek iPhone 4 vagy...

Szerintetek iPhone 4 vagy Samsung Galaxy S2-t várjam meg?

Figyelt kérdés
Légy szíves ne az árral jöjjön mindenki hanem,a telefon minősége,sebessége és maga a telefon jó-e rossz-e?
2011. márc. 31. 22:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Kinézetre én a Samsung Galaxy S2-t választanám, meg úgy alapból is, az iphone-t csak a vagizók veszik meg
2011. márc. 31. 23:05
 2/36 anonim ***** válasza:
szerintem galaxy S2, vagy ha nagyon ráérsz akkor iPhone 5 jobb lesz.
2011. márc. 31. 23:17
 3/36 anonim ***** válasza:

Iphone 4 elavult a Samsung Galaxy S 2 képest! Szóval nem kérdés hogy melyik legyen...

A többiről a google segít!

2011. márc. 31. 23:21
 4/36 anonim ***** válasza:

Én is telefonvétel előtt állok és 3 között hezitálok:

- Galaxy S

- Iphone4

- HTC Desire HD

Nem tudom, hogy az S2 pontosan milyen lesz, de nekem a Galaxy S nem nagyon tetszik. Tudásra biztosan jó, de a boltban megfogdostam és szerintem túlságosan könnyű és műanyag hatású, valahogy nem jön be. Az Iphone biztosan jó, de kissé sokallom az árát, ezért valszeg a HTC mellett fogok dönteni.

Lehet, hogy az S2 sokkal jobb lesz, mint az S, de arra még sokat kellene várni.

2011. márc. 31. 23:30
 5/36 anonim ***** válasza:
én S2-t ajánlom, annak ellenére hogy iPhonom van, nemszeretem az androidot (használtam már) iPhone ára még most is nagyon magas és S2 újabb nála szóval nem olyan nehéz ez a döntés.. HTC se rossz de én leragadtam az iOSnél :D
2011. márc. 31. 23:33
 6/36 anonim ***** válasza:
Ne bánd, hogy könnyű, a 13 dekás Bladem gondolkodás nélkül lecserélném a 118 grammos Galaxy S-re, akkor is, ha a tudásbeli különbségtől eltekintünk.
2011. márc. 31. 23:37
 7/36 vachement_con ***** válasza:
21%
Az iPhone 4 jobb gyorsabb szebb és menő rá adásul 4 generácio ezer hivják iPhone 4 nek
2011. ápr. 1. 01:32
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
S2 ha csúcstelót akarsz
2011. ápr. 1. 08:33
 9/36 anonim ***** válasza:
87%
Samsung Galaxy S2-t. Csak azért is.
2011. ápr. 1. 10:30
 10/36 anonim ***** válasza:
52%
Nem kérdés, a Samsung Galaxy S2 lesz a legjobb Androidos telefon, és akinek az Android a legjobb oprendszer, annak a legjobb telefon. Felszereltsége olyan, amilyent még telefon nem látott. Mindenképp megvárnám, ha már ennyi pénzt kiadnék telefonra.
2011. ápr. 1. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!