Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek iPhone 4 vagy...

Szerintetek iPhone 4 vagy Samsung Galaxy S2-t várjam meg?

Figyelt kérdés
Légy szíves ne az árral jöjjön mindenki hanem,a telefon minősége,sebessége és maga a telefon jó-e rossz-e?
2011. márc. 31. 22:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
vachement_con: "Menő" - ez a kulcsszó. Ha parasztvakításra kell a telefon rá se nézz az S2-re, minden egyéb esetben inkább azt vedd meg, mint az iPhone-t. (Persze most majd jönnek a fanboyok, hogy így ájfón, meg úgy...)
2011. ápr. 2. 01:41
 22/36 anonim ***** válasza:

én is variálok az iphone 4 és a sgs 2 között :D

de szerintem az utóbbit veszem meg

2011. ápr. 3. 19:55
 23/36 A kérdező kommentje:
Megvárom az iPhone 5-öt:)Addig gyűjtök még:)
2011. ápr. 3. 21:17
 24/36 anonim ***** válasza:
ezaz sanyi, akkor nagyon menő leszel!
2011. ápr. 3. 21:18
 25/36 anonim ***** válasza:
jó döntés :)
2011. ápr. 3. 21:18
 26/36 A kérdező kommentje:
De mi az például,hogy tesztvideóban láttam az SGS 2-ről,hogy a fotóknál mondjuk mikor nézed az összeset kicsiben,és nem egy van megnyitva nincs betöltődve az összes,az iPhone-omon pedig van kb. 300 kép egy autókiállításról és ahogy lefele pörgetem az ujjammal mind egytől egyik be van töltődve,vagy ezt még ki lesz javítva az SGS 2-nél?
2011. ápr. 3. 23:17
 27/36 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kicsit hülyén írtam le:D
2011. ápr. 3. 23:53
 28/36 anonim ***** válasza:
Na ezt hívják felhasználói élménynek az applenél :) Nincs töltés, nincs akadás, minden gördülékeny. Persze sokan csak azt nézik hogy 1ghz dual core proci, 1 giga ram meg stb... aztán hogy ezen még a menügörgetés is megakad az már teljesen lényegtelen, de legalább jó a vas :)
2011. ápr. 4. 08:43
 29/36 anonim ***** válasza:
Legalább te, kedves kérdező ne beszéld a hülyeségeket, mert amúgy is van itt éppen elég Apple fanboy, akik össze vissza hordanak mindent. A Galaxy S2 februárban még csak bemutatva volt, ami nem azt jelenti, hogy olyan lesz, mármint a felület gyorsasága. Hanem már rég kiadták volna, de egy fontos dolog még hátra van, az OPTIMALIZÁCIÓ. Ez a telefonoknál a legfontosabb és ezért is késik a Galaxy S2. Majd mikor piacra lesz dobva, teljesen el lesz software-sen is készitve, akkor majd lehet kommentálni, de amig egy teszt Android 2.3 van rajta és ezt felvették videóra, az nem azt jelenti, hogy olyan lesz. Sőt, biztos,hogy nem lesz annyira lassú, meg kell nézni, hogy a suttyó LG új telefonja, az Optimus 2x mennyire gyors. Majd május elején, mikor kipróbáltad a Galaxy S2-t, akkor gyere ezekkel a képes hülyeségekkel, csak akkor garantálom, hogy nem lesz mivel. Mai napig csak egy kisérleti alany, amiről következtetést levonni igen kevés intelligenciáról tesz tanúbizonyságot.
2011. ápr. 4. 13:43
 30/36 anonim ***** válasza:

Androidon a gyári programok nem mondanak semmit. Most az, hogy az egyik képnézegető nemjó, nem jelent semmit. Töltesz le 3 másikat. Nekem a gyári 14 mp alatt nyitott meg egy 90 kB-os képet. A QuickPic fél mp alatt. Ugyanazon a hardveren.

Ne legyél ilyen beszűkült látókörű.

Annak lehet örülni, hogy az apple-ben a gyári is jó, de most őszintén, ki akar az iTunes-szal szarozni?

2011. ápr. 4. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!