Befolyásol a Nokia bejelentése, miszerint fokozatosan leáll a Symbian fejlesztése?
Figyelt kérdés
Ha most akarsz mobiltelefont venni és pl. Symbian S60v5 9.4 van rajta, akkor megveszed annak ellenére, hogy leállnak a Symbian fejlesztésével? Vagy más márka/op.rendszeres telefont választasz?2011. márc. 30. 13:31
21/24 anonim válasza:
Amúgy egy annyit igy bezárólag, hogy lehetnél kedvesebb is, mert egyelőre én irok neked, amit te elvársz és nem forditva. Akkor már légyszives ne tűnj bunkónak!
22/24 A kérdező kommentje:
Provokatív kommentekre nincs szükségem. Hálás köszönet a megértésért!
Különben is szabályellenes.
2011. ápr. 1. 14:25
23/24 anonim válasza:
Tudod mit? Dugd fel a szabályaid és kérdezd meg tőlük, hogy vennének-e 2011-ben nyomorék Nokia telefonokat. Jelentsél nyugodtan, amivel sem előrébb nem vagy te sem és én sem hátrébb.
24/24 anonim válasza:
Én amúgy ezt már hónapok óta tudom...Úgyhogy szerintem az N8 fanatikusok csak a logo miatt vették meg. Közben rájöttek ők is, hogy kula a rendszer csak ha már ennyi pénzt rápazaroltak, akkor már mások előtt előadják, hogy az az isten telefon. Amúgy a wp7-es se a legjobb pl nem mutatja az akksi töltöttségét, a térerőt stb...A mobilarénásoknak még a symbian 3 is jobban tetszik nála. Úgyhogy 68%-os a helyedben elfelejteném, bár nem akarok beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!