Befolyásol a Nokia bejelentése, miszerint fokozatosan leáll a Symbian fejlesztése?
"Ha lesz másfél-klt év múlva végre androidja a Nokiának, akkor elképzelhető, hogy visszatérek"
Windows Phone 7-re fognak váltani, tehát Androidos Nokia nem lesz.
"egy 29 és egy 30 százalékos válaszát nem kell figyelembe venni"
Ilyen hozzászólások még nem érkeztek.
Köszönöm az eddigieknek a válaszát.
"Windows Phone 7-re fognak váltani, tehát Androidos Nokia nem lesz. "
Tudom. Egyelőre az lesz nekik, pedig azt se nagyon akarták. A Symbiannál mindenesetre jobb és szebb a WP7, alternatívként megtartom a lehetőséget. De szerintem előbb-utóbb belátják, hogy hatalmas piacot veszítenek az Android hiánya miatt és kénytelenek lesznek beleszállni.
nem mindenki azért 30%-os mert Nokia fan...
nem vagyok az csak úgy látogatom a politika részt hogy nem vagyok jobbikos ...
Kérdésre válaszolva viszont jól teszik hogy leállnak vele abba az sz*rból nem lesz már semmi...
állítólag azért váltanak wp7-re, mert "az androidnál nem tudnának kitűnni a mezőnyből". itt meg a microsoft fűt-fát ígért nekik (meg a vezérigazgatójuk is volt microsoftos - véletlen egybeesés..) plusz megtarthatják a különböző szolgáltatásaikat (térkép, alkalmazásbolt) mert a microsoft beépíti őket a rendszerbe. androidnál nem tudom, mi lett volna.. meg állítólag kaptak egy valag pénzt is.
egyébként ha kijön majd valami jó, nem túlárazott nokiás wp7, akkor lehet, hogy az lesz a következő telefonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!