Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Befolyásol a Nokia bejelentése...

Befolyásol a Nokia bejelentése, miszerint fokozatosan leáll a Symbian fejlesztése?

Figyelt kérdés
Ha most akarsz mobiltelefont venni és pl. Symbian S60v5 9.4 van rajta, akkor megveszed annak ellenére, hogy leállnak a Symbian fejlesztésével? Vagy más márka/op.rendszeres telefont választasz?
2011. márc. 30. 13:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én évekig hirdettem, hogy csak a Nokia gyárt telefonokat. De ez a Symbian... Kritikán aluli. Így vettem egy androidos telefont más gyártótól. Ha lesz másfél-klt év múlva végre androidja a Nokiának, akkor elképzelhető, hogy visszatérek. De a jelenlegi üzletpolitikájával ez elképzelhetetlen.
2011. márc. 30. 13:46
 2/24 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen befolyásol. Okostelefont azért veszönk, mert operációs rendszer van rajta, de amit a Nokia mindidág csinált az a nyomorékság NON PLUS ULTRA-ja. Éppen ezért tértem el a Nokia fanolástól, régebb még nagyon szerettem, de éppen a Symbian miatt nem lett Nokia okostelefonom. Van még sok jó gyártó, nem csak ebből az ipari hulladékból áll a világ. Manapság, hogy leállnak a fejlesztéssel még annyira sem vennék ilyen készüléket. A degenerált Nokia fanatizmusom után egy Androidos telefont kézbe venni olyan volt, mintha kiszabadultam volna 50 év után a börtönből és az egész világ a paradicsom volna. Ma már meg sem fordul a fejemben, hogy Nokia telefont vegyek.
2011. márc. 30. 13:50
 3/24 anonim ***** válasza:
Előre bocsájtom, hogy egy 29 és egy 30 százalékos válaszát nem kell figyelembe venni, tekintettel arra, hogy megrögzött Nokia fanok és ezen az oldalon töltik a szabadidejüket. Szánalmasak, de ez van.
2011. márc. 30. 13:53
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem befolyásol, 3310 volt az utolsó Nokiám, és a csúcson kell abbahagyni. Nem lesz többet Nokiám. Most, hogy érintőképernyős kellett, megnéztem őket, de valóban kritikán aluli, inkább androidost vettem.
2011. márc. 30. 13:56
 5/24 A kérdező kommentje:

"Ha lesz másfél-klt év múlva végre androidja a Nokiának, akkor elképzelhető, hogy visszatérek"

Windows Phone 7-re fognak váltani, tehát Androidos Nokia nem lesz.

"egy 29 és egy 30 százalékos válaszát nem kell figyelembe venni"

Ilyen hozzászólások még nem érkeztek.

Köszönöm az eddigieknek a válaszát.

2011. márc. 30. 13:59
 6/24 anonim ***** válasza:
Azt irtam, hogy előre bocsájtom!! :)
2011. márc. 30. 14:04
 7/24 A kérdező kommentje:
Ok!
2011. márc. 30. 14:11
 8/24 anonim ***** válasza:

"Windows Phone 7-re fognak váltani, tehát Androidos Nokia nem lesz. "

Tudom. Egyelőre az lesz nekik, pedig azt se nagyon akarták. A Symbiannál mindenesetre jobb és szebb a WP7, alternatívként megtartom a lehetőséget. De szerintem előbb-utóbb belátják, hogy hatalmas piacot veszítenek az Android hiánya miatt és kénytelenek lesznek beleszállni.

2011. márc. 30. 14:27
 9/24 anonim ***** válasza:

nem mindenki azért 30%-os mert Nokia fan...

nem vagyok az csak úgy látogatom a politika részt hogy nem vagyok jobbikos ...

Kérdésre válaszolva viszont jól teszik hogy leállnak vele abba az sz*rból nem lesz már semmi...

2011. márc. 30. 14:49
 10/24 blex ***** válasza:

állítólag azért váltanak wp7-re, mert "az androidnál nem tudnának kitűnni a mezőnyből". itt meg a microsoft fűt-fát ígért nekik (meg a vezérigazgatójuk is volt microsoftos - véletlen egybeesés..) plusz megtarthatják a különböző szolgáltatásaikat (térkép, alkalmazásbolt) mert a microsoft beépíti őket a rendszerbe. androidnál nem tudom, mi lett volna.. meg állítólag kaptak egy valag pénzt is.

egyébként ha kijön majd valami jó, nem túlárazott nokiás wp7, akkor lehet, hogy az lesz a következő telefonom.

2011. márc. 30. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!