Befolyásol a Nokia bejelentése, miszerint fokozatosan
leáll a Symbian fejlesztése?
11/24 A kérdező kommentje:
"ha kijön majd valami jó, nem túlárazott nokiás wp7, akkor lehet, hogy az lesz a következő telefonom"
Nekem is.
Köszi az eddigieknek.
Kiváncsi lennék, hogy a N8 ajnározók mit szólnak ehez. Bár erre is lenne valami szövegük, amivel bevédik életük telefonját.
2011. ápr. 1. 10:29
13/24 A kérdező kommentje:
Nyilván sokan még a hír bejelentése előtt vettek N8-at C7-et vagy egyéb készüléket. De ami meglepett, hogy most megjelent ugyanazzal az op.rendszerrel az E7, ráadásul horribilis összegért (169.990 Ft)
14/24 A kérdező kommentje:
És főleg azért tettem fel jelen kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy ha valaki most ad százezreket okostelefonért, akkor figyelembe veszi-e a kérdésben szereplő tényezőt.
Én a Symbian-t már korábban eltemettem, még amikor a Sony Ericsson-on (is) voltak elérhetőek.
Az androidos telefonokat preferálom inkább, ha tehetném, akkor HTC-s vennék.
2011. ápr. 1. 11:52
100 ezreket Nokia telefonért?? Most őszintén, téged melyik földönkivüli bolygóról szabaditottak??
2011. ápr. 1. 13:43
17/24 A kérdező kommentje:
"téged melyik földönkivüli bolygóról szabaditottak??"
Átolvastad és értelmezted amit írtam? Nem úgy látszik. Úgyhogy megkérlek máskor tedd meg, különben a provokálok kommentedet jelentem a moderátornak.
Az efféle gyengébbek kedvéért, idézem mégegyszer:
"ha valaki most ad százezreket okostelefonért, akkor figyelembe veszi-e a kérdésben szereplő tényezőt"
NEM szerepel benne, hogy NOKIA telefonért adna pénzt! Az szerepel benne, hogy OKOSTELEFONÉRT! És ha ad érte, akkor elgondolkozik-e a kérdésben leírtakon. Olyan hozzászólást várok, ami a kérdésemre ad választ!
Persze, hogy figyelembe veszem. De amúgy sem adnék lassú, elavult, buta Symbianos telefonra százezreket. :) De szerintem az előttem szólók is leirták, hogy ennek a rendszernek nincs jövője és nem éri meg belefektetni, vagy te még mindig ilyen telefont akarsz venni? :O
2011. ápr. 1. 13:59
19/24 A kérdező kommentje:
Tudom jól, hogy leállnak a fejlesztésével. Nekem jelenleg nincs szükségem készülékcserére. Nem is arról szól a kérdés. Azok álláspontja érdekel, akik viszont most akarnak venni. De ezt már fentebb leírtam.
Én éppen most akarok venni, 2 évi gyűjtött pénzem áldoznám okostelefonra, többek között szóba került az N8 is, viszont az oprendszere miatt hamar kiesett. Az a tény, hogy leállnak a fejlesztéssel csak megerősitett abban, hogy semmi keresnivalója a házam tájékán. Most már Androidban és meglepő módon WP7-ben gondolkodom, de utóbbiból csak OMNIA 7-et vennék.
2011. ápr. 1. 14:18
Kapcsolódó kérdések: