Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont választanátok...

Melyik telefont választanátok és miért?

Figyelt kérdés

1. Blackberry Bold 9700

2. BlackBerry Torch 9800

3. Nokia n8

4. Samsung Galaxy S

5. Iphone

2011. márc. 29. 13:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Nekem ne mond, hogy nem úgy játszodja le, mert a szervizben nap, mint nap kipróbljuk a készülékeket és bizton állitom, hogy a HD mindkét készüléken komoly minőségű HD, az N8 nem jobb egy fokkal sem ilyen téren, a Galaxy S sem nyújt többet HD téren. Inkább te próbáld ki és utána gyere a hülyeségeiddel.
2011. márc. 29. 17:19
 32/47 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az 5800 2008 októberi teló, de az N8 is gyakorlatilag egy 5800 klón kicsit felturbózva, úgyhogy az is annak mondható :D Oprendszere gyakorlatilag semmit nem változott stb és ezekben a telókban tényleg az oprendszer a legfontosabb

Hardveréről beszéljünk kicsit: Pár éve már kicsit gáz premium kategóriás telóba 680 mhz-es proci meg 256 mega ram...Rohadtul döcögősen megy az egész, ha flash playerrel próbálnám meg használni a böngészőt szerintem kigyulladna a teló.

Az áráról ne is beszéljünk...120k, ennek max a 3-adát éri de még annyit se adnék érte.

A Galaxy S-ből 91k a 8 gigás... olcsóbb 30k-val, nem tudom miről beszélünk

2011. márc. 29. 17:22
 33/47 anonim ***** válasza:

Én ezeket végignéztem, csak tudod nem úgy van ez hogy megvan a telo és akkor arra már nem lehet mást tenni, épp ezért okostelefon van alternatíva, és nem győzött meg, azóta kijött két szoft is és most jön a Pr 2.0 azután is szívesen elbeszélgetek, elhiszem hogy valamivel gyorsabb, de nem érdekel mer funkcionalitásában többet nyújt nekem,képernyője is valamivel szebb, de még mindig ott van mellette hogy a másik meg másban tud többet.. most az hogy több alkalmazás van az nem érdekel mer megvan erre is mindaz ami nekem kell ilyen hogy fart attack meg mittudomén milyen programok nem kellenek és most nézz meg egy videót az n8ról :

http://www.youtube.com/watch?v=vdFifrFKc7Y

Akármit mondasz de látványosabb a Touchwiznél és hozzáteszem galaxy s-re is van..

2011. márc. 29. 17:24
 34/47 anonim ***** válasza:

"Oprendszere gyakorlatilag semmit nem változott " Ha a teljes újraírás az neked semmi akkor már veled van a probléma, de az hogy 256 mega ram? és 4 hónapja használom és nem írta ki egyszer sem hogy kevés a RAm és hozzáteszem ebben van egyedül rendes multitask, döcögősen megy? és Operával használom, abban van flash és nem megy döcögősen..

Alap böngészőt meg kb. senki sem használja..

Az hogy mi mennyi az szerintem mindegy a kérdés ennyit adnak érte, nekem megérte ennyiért és nem vennék mást most sem, de ne a 8 gigásat vegyed már alapul amikor N8-nak 16 giga a háttértára akkor már illene abból is a 16osat venni de ez részletkérdés..

2011. márc. 29. 17:30
 35/47 anonim ***** válasza:
A Galaxy S2-ben MHL csatlakozó lesz (gondolom olyan ez neked, mint lónak az abc), amely jelentősen több, mint egy szimpla HDMI, ezért kell bele. Én itt be is fejeztem, küszködjél magaddal de vedd már észre, hogy a Nokia rég le van s.z.a.r.v.a. Oprendszere teljes mértékben ismét mondom, hogy lassú, buta és elavult. Az is igaz, hogy a Galaxy S sokkal jobb telefon, az összességet tekintve és ezt nálad komolyabb, elismertebb emberek fogalmazták meg. Ajánlom a mobilarena, engadget vagy phonearena teszteket. Az N8 kb 2 éve lett volna kiváló telefon, manapság csak egy parasztvakitó készülék, mert vannak olyan kis csitrik akik bedőlnek a 12 megapixel-nek, csatlakozóknak és egyéb olyan dolgoknak, amelyek ismét mondom arra vannak, hogy a Nokia megint ne egy 5800 tudású és szintű telefont adjon ki. Teljesen túl van árazva, kb 65 ezernél egy forinttal sem ér többet, nálunk a megjelenése óta 7 készüléket adtunk el, mig a Galaxy S-ből kb 2500-at és sok Nokia telefont cseréltek le a Samsung-ra, mert nem elfogult, tájékozatlan bunkók, akik a Nokia jelnél többet nem látnak. Továbbá azon a degenerált felületen, amit linkeltél csak röhögni tudok. Éppen 2 hete nevettünk fél órát rajta a kollégáimmal...Vita befejezve, a Galaxy S sokkal jobb és ezt nem én vagy te döntöd el!
2011. márc. 29. 17:32
 36/47 anonim ***** válasza:
Aki írta hogy nem nyújt többet hd téren annak üzenem hogy igenis nyújt mert az N8-ban jobb kamera/érzékelő és egyáltalán fejlettebb optika van (Carl Zeiss, erre nem mondhatod hogy szar) úgyhogy jobb és a zoom is egy bizonyos értékig minőségvesztés nélkül jár a digitális képkivágás miatt, és mondj nekem olyan tv out kábelt ami 720p-ben rakja ki a telefon képét!
2011. márc. 29. 17:35
 37/47 anonim ***** válasza:

"Ha a teljes újraírás az neked semmi akkor már veled van a probléma"

idézet a mobilarena tesztből:

"Csak éppen mostanra már elég masszívan van konkurencia is, hozzájuk képest pedig ódivatúnak, régivágásúnak (de gyönyörű szavakat találtam arra, hogy dohos, kőkori, oldschool unalomhegy) látszik a felület, amin nem segít néhány toldozás-foldozás a a kezdőképernyőn."

ellehet olvasni az Android tesztet, vagy a HTC Hero tesztjét, hogy mennyire dícsérik SZAKEMBEREK is az Androidot

2011. márc. 29. 17:36
 38/47 anonim ***** válasza:
Éppen magad ellen beszélsz, arról volt szó, hogy a TV-ben miként jelenitődik meg a két telefon képe, és azt garantáltan mondom, hogy egyik sem jobb a másiknál.
2011. márc. 29. 17:37
 39/47 Panda Péter ***** válasza:

valamelyik kérdező (az N8 ajnározó azt hiszem) nem tudta mi az hogy DAC. mert hogy az összes telefon ugyanolyan jó zenére. ezen jót mosolyogtam :)

én tényleg, nagyon és kifejezetten a dedikált zenelejátszók híve vagyok, mert nagyon is van különbség hardverben mondjuk egy cowon lejátszó és egy okostelefon között, csak szimplán kiemeltem, hogy az SGS-ben olyan (majdnem profi) DAC van, ami méltó ellenfelévé teszi a profi zenelejátszóknak is. emiatt, ha én okostelefont vennék, nálam ez is szempont lenne.

am tényleg szép és jó az N8 és tényleg a legprofibb a kamerája, az USB OTG nagyon hasznos de könyörgöm... symbian. nekem is az van, és iszonyatosan nehézkes rendszer, egy átlagfelhasználó számára sokkal élvezetesebb egy androidot/wp7-et/badát/iOS-t használni.

2011. márc. 29. 17:39
 40/47 anonim ***** válasza:

Panda Péter

Köszönöm hogy elmagyaráztad, valahogy így kéne itt a ennek folyni hogy nem lehurrogják a másikat, mint például hogy ugyanolyan hd van benne, ha nem hiszed el nem tudok mit csinálni nem nekem kell megvilágosítsalak leírtam 2szer, ha telo képernyőn játszod le akkor a felbontást a telo képernyőjéhez igazítja ha tv-n akkor meg a max 720p amíg a galaxy max 800x480ba adja

Tudom milyen a symbian használtam 5800-t és igaz az egy igazán fos rendszer mai szemmel nézve de a 3as verzió már nem ilyen mindenre van elég ram nem lassulgat be állandóan és ahogy leírtam és hozzáteszem teljesen is igazad van ennél nem lehetett jobban megfogalmazni az átlagfelhasználónak élvezetesebb, és leírtam többször hogy számomra nem fontos a csili-vili, de ennek ellenére fennvan az spb, mert könnyebb rajta csinálni a dolgokat, de az hogy röhögtetek rajta ez nem az én dolgom nekem speciel pont ugyanolyan a 3.7es spb mint a touchwiz semmiben sem jobb, ennyit tudok mondani..

De nem kell meggyőzni senkit csak fogjátok már fel hogy nem kéne a másikra ráerőszakolni az igényeiteket pl. nagy kijelző vagy csili-vili rsz. és én döntöm el hogy melyik telefon jobb mert én veszem és nem kérdezek meg titeket hogy nektek melyik a jobb mind a kettőben van jó funkció, csak az a különbség hogy ami nincs a galaxy s-ben azt ti szarnak tituláljátok ami meg van az meg a tökély tisztelet a kivételnek..

2011. márc. 29. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!