Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont választanátok...

Melyik telefont választanátok és miért?

Figyelt kérdés

1. Blackberry Bold 9700

2. BlackBerry Torch 9800

3. Nokia n8

4. Samsung Galaxy S

5. Iphone

2011. márc. 29. 13:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Miért választanám??

-mai napig az egyik olyan telefon, amely a legtöbbet tudja és azt a legjobban.

-képernyője után semmi panasz nem lehet, még a htc-khez képest is toronymagasan a legjobb

-multimédiában mai napig a legjobb

-gyors, jól összerakott a műanyag ellenére és baromira használható.

Aki Nokia vagy egyéb fejlesztésben elmaradt telefonról vállt erre, csak ámul-bámul, hogy vazze...ezt melyik bolygóról küldték nekünk??!!

2011. márc. 29. 14:01
 12/47 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S-t mert: Blackberry-k sz*rt se érnek , Nokia N8 az árához képest keveset tud , Iphone meg "mutogatós" telefon drága és semmivel nincs benne több mint egy középkateg-os telóba...
2011. márc. 29. 14:03
 13/47 anonim ***** válasza:

-iPhone mert:

-annak van a legjobb kijelzője

-van benne vaku (galaxy s-be olyant nem sikerült tenni)

-normális helyen van a lezáró + kikapcsoló gombja

-safari a legjöbb böngésző

-játékra legjobb

-nincs rá vírus

-szinte mindenre jó

-hardwaresen is megállja a helyét

-minden elfut akadás nélkül rajta

-nagyon jó üzemidő

-rengeteg alkalmazás mindenki talál kedvére valót

-vékony

-jól is néz ki

-egyszerű kezelni

-aki használja rájön hogy az iTunes inkább előnyt mint hátrány

-jailbreakkel mégtovább bővithető

-Made in California xD

-egy gombnyomásra visszaállitható gari vesztés nélkül

sok b*rom van itt GYK-n akik azt hiszik villogás miatt veszi az ember ... nekik ott az android játszanak azzal vagy a p*csükkel ...

2011. márc. 29. 14:19
 14/47 anonim ***** válasza:
HM...Eddig akinél láttam Iphone-t csak "villogtak"vele...Másrészt én nem kötekedésből írtam hogy: Samsung Galaxy S...ha kötekedésnek vetted fel ez van...
2011. márc. 29. 14:26
 15/47 anonim ***** válasza:
ui: Nincs olyan op.rendszer amire ne lenne vírus...
2011. márc. 29. 14:28
 16/47 Panda Péter ***** válasza:

"aki használja rájön hogy az iTunes inkább előnyt mint hátrány" ezen jót röhögtem magamban :)

Galaxy S-t, mert egyik telefonban sincs olyan jó minőségű DAC (wolfson), mint az SGS-ben, ezért zenehallgatásra is alkalmas.

2011. márc. 29. 14:32
 17/47 anonim ***** válasza:
Made in California xD
2011. márc. 29. 14:37
 18/47 anonim ***** válasza:
Na itt vágtad el magad és üzenem, hogy menj ki California-ba és ott fanold az Apple-t, mert s.z.a.r.t se értesz hozza. Ha szerinted az Apple cuccokat Californiában csinálják, akkor elgondolkoznék a helyedben, hogy mit keresek ezen az oldalon b.a.r.o.m.a.r.c.ú. Pontosan igy van: Designed in California. Manufactured in China. A kinai FOXCONN üzemekben csinálják koreai és kinai beszállitók termékeiből, b.u.n.k.ó! Az iTunes-on is jót nevettem, de rájöttem, hogy inkább sajnálatra méltó vagy, egy nyomorék, tehát nincs mit veled kezdeni....
2011. márc. 29. 14:40
 19/47 anonim ***** válasza:

A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:19

Te barom... A szifont csak kaliforniában tervezték, közben kínában gyártják,rá is van írva a hátlapjára, de gondolom angolból 1 szót se tudsz. Mennyibe is kerül a szifon újonnan? 177k a Galaxy S mennyibe kerül nézzük csak: 91k majdnem a fele. A Galaxy S kijelzője 4 Hüvelykes Super Amoled a F@szfóné 3,5 hüvelykes...Miről is beszélünk? funkcionalításban is veri mint a talicska sz@rt. Ennyit rólad te virsli...Az ájfónnal te csak a pistinek feszítenél a cigánytelepen h némmá áffónom van, kb ennyit érnél el vele majdnem 200 ezer ft-ért.

2011. márc. 29. 15:13
 20/47 anonim ***** válasza:
samsung galaxy s 2
2011. márc. 29. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!