Tényleg rosszak az LG mobilok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy LG Optimus Me P350-et, mert ez az egyetlen telefon, ami a mostaniak közül tetszik, és meg tudom fizetni. Van rá 2 év garancia, megérné megvenni? Ezen kívül még esetleg az LG Optimus One P500 jöhetne szóba.2011. márc. 27. 15:20
1/6 anonim válasza:
Alaptalan érvelések vannak az Lg -vel szemben, nincs reális tény ami megalapozza a negatív kritikákat.tény viszont hogy a kezdetek kezdetén nem a megbízhatóságáról volt híres, de hát egyik gyártó sem adott ki annak idején tökéletes mobilokat, ezt a korszakot már rég elfelejthetjük, minőségi, megbízható és elég tartós készülékeket dob piacra ma már az LG.Akik ezen kritikákkal élnek egész biztosan elfogultak a saját használatú márkáikkal szemben és nem képesek elfogadni azt hogy nem az övék a legjobb mobil.Szakemberként és Lg tulajdonosként is csak ajánlani tudom, negatív példával nem tudok szolgálni, én szervízbe pl. ugyanannyi(ha nem több)Nokiát-Samsungot látok mint Lg-t.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen, köszönöm, ez megnyugtató. Nekem eddig csak Sony Ericssonom volt, én is imádom a saját telefonom, de nem értettem, miért szidják az LG-ket. Akkor valószínűleg megveszem ezt a telefont.
2011. márc. 27. 15:41
3/6 anonim válasza:
Nekem egy több éves Sony Ericsson-om van, de nem vagyok elfogult, tudom, hogy szar a Sony Ericsson mostanában.
De LG sem a legjobb.
Ha már valaki telefont akar venni, akkor vagy csúcskategóriásat, abba meg az LG le van maradva, vagy középkategóriásat, de Samsung abba is jobb.
4/6 anonim válasza:
Nekem LG GS290-em van. A teló maga jó és tényleg nincs semmi baja, bár néha lefagy, amikor a zenehallgatásból akarok kilépni, de hamar visszajön csak nem kell össze-vissza nyomogatni(utána megcsinálja) és lassú egy kicsit, a névjegyzék behozatalakor, de tűrhető, én szeretem! :) A lassúsága annyi,h várni kell durván 2 másodpercet! :D
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi. :)
2011. márc. 28. 11:03
6/6 anonim válasza:
Teszteket néztem a neten, teló vétel előtt állok, és LG felsőkategoriásakat minden teszt dicséri, HTC- nél lentebb van, de többivel felveszi rendesen a versenyt. Samsung a legalja minőségban, LG kb. Sony ericsson szintjén van. Csak azt nem veszi be sokak gyomra,hogy android 2.2 -esről egyenlőre nem lehet frissiteni a legújabbra, ezért nem túl jól optimalizált a szoftwares része, de ennek nem sok jelentősége van szerintem, mert minden megy rajta villám gyorsan, netbook szintű telefonok ezek már tudásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!