Krisz2 kérdése:
Jellemző a felső kategóriás mobilok közt? (lent)
Figyelt kérdés
Nem volt szerencsém még túl sok androidos telefonhoz de egyik rokonomnak xperia x8-asa van és nagyon rossz az optimizálása.Ez minden androidos telora jellemző vagy a felső kategóriás mobiloknál már nem jellemző??2011. nov. 10. 21:01
1/8 anonim válasza:
Nekem Galaxy Tab-em volt és az is rossz volt, de nagyon.
2/8 A kérdező kommentje:
Mobil vásárlás előtt állok és egy ismerősöm ajánlotta a samsung galaxy s 2--öt.Neki olyan van és neki bejött, de már halottam rossz kritikákat ezért tettem fel a kérdést.
2011. nov. 10. 21:07
3/8 anonim válasza:
az s2 a legjobb androidos telefon a piacon (meg a note)!
nyugodtan megveheted, hihetetlenül gyors, és szerintem egész jól optimalizált is !
4/8 anonim válasza:
Androidnál elég általános dolog az rossz optimalizáltság, ezért szinte az összesnél előfordul, hogy néha megáll gondolkodni egy kicsit, bármekkora legyen is a hardver a telefonban. A HTC-knél és a Samsungoknál jellemző a legkevésbé, meg az idén megjelent Sony Ericssonokra se igazán jellemző. De ettől még biztos lehet találni olyan dolgot amivel rendesen ki lehet akasztani a rendszert.
5/8 anonim válasza:
A sony ericsson-okat felejtsd is el, mert azok olyan szinten el vannak kúrva 1-től 1-ig, hogy az elképesztő.
6/8 anonim válasza:
Ha optimizált készüléke kellenek , akkor az android felejtős , ha van pénzed Iphone 4s (jelenleg a legjobb mobil a piacon) ha meg nincs rá pénzed akk hát marad a windows phone (csak jókat hallottam róluk) pl. az LG optimus 7 , egyik haveromnak ez van , és csak dicsérni tudja
7/8 anonim válasza:
a töredezettség és nem (teljesen) natív hardverhasználat miatt vannak ezek.
8/8 anonim válasza:
"A sony ericsson-okat felejtsd is el, mert azok olyan szinten el vannak kúrva 1-től 1-ig, hogy az elképesztő."
Na mondj róla valamit, hogy ez miben is mutatkozik meg pl. egy xperia mini esetében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!