Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefont szeretnék venni....

Okostelefont szeretnék venni. (? )

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy 3 (I5800)-at szeretnék venni a vodafone-nál. Pár kérdés azokhoz, akik tudják a választ :D :

Lehet nem smart tarifával is venni? (én vodafone tweet surf-re gondoltam, így 29990 lenne+3500/hó) 125 perc, 100MB adatforgalom és még nemtommi lenne benne, túlszámlázási díj nélkül. A lényeg... lehet így is venni? Nektek kb mennyi az egy havi számlátok, mire használjátok a telefont, kb meddig bírja, van-e hiba stb. :D

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)

2011. márc. 26. 21:48
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Én a telenornál vettem ilyen telefont MobilKvartett 150 díjcsomagban!

Beszélgetés (150 perc), internet (150 MB), SMS (75 db), MMS (15 db) egy csomagban. Havidíj: 4990 Ft.

És a telefont 9ezer forintért elhozhattam!

2011. márc. 26. 22:06
 2/6 anonim válasza:
Bocsi 11 ezerért ! előző voltam!
2011. márc. 26. 22:07
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a kommentet, bár nem hiszem, hogy átmegyek a telenorhoz, legalábbis ebbe a tarifába nem, mert MMS-t biztos nem használnám ki, de az SMS-t sem annyira. meg az 5000 havonta kicsit húzós lenne :D

De azért köszi :D

Jöhetnek még ötletek, tapasztalatok :)

2011. márc. 27. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Hali! Nemtom a többi szolgáltatónál hogy van, de vodánál korlátlan a neted. Pontosabban a surf tarifáknál, és a 100 mb adatforgalom annyit tesz, hogy 100 megáig teljes sávszélességgel netezel, ha túlléped a keretet akkor lekorlátozzák a sebességet de nem számláznak ki túlforgalmazási díjat. Nekem még nem sikerült túllépni a limitet, de haverom azt mondja nem észrevehető a külömbség, de youtube-ot nézni már kevés.
2011. ápr. 9. 11:35
 5/6 A kérdező kommentje:

És a 100 MB-ba a wifi is beleszámít, vagy csak a mobilnet?

Egyébként köszi a választ :)

2011. ápr. 9. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem csak a mobilnet ...

mert wifizni tudsz ugy is hogy beállsz a szomszéd ablaka alá és az ő netét használod :D

jó móka :D

2011. júl. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!