Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet "poloska" egy mobiltelefon?

Lehet "poloska" egy mobiltelefon?

Figyelt kérdés
Tehát nem aktív hívás-fogadás lehallgatásról van szó (ezt tudom, hogy van), hanem nem aktív, vagy éppen kikapcsolt állapotról.
2011. márc. 26. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2011. márc. 26. 23:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Kösz!

Tehát az olyan mobilok vannak veszélyben, melyek az online frissítési funkciót tartalmazzák, vagy utólagosan manipulált telefonokról van szó. Ha egy mobilban nincs online frissítési lehetőség, akkor rá kell külön telepíteni egy kis vacak szoftvert, ami zombit varázsol a mobilból?

Kikapcsolt állapotban..., nem semmi!

Tehát a kis mocsok programnak csak az a dolga, hogy rejtve hívást fogadjon a lehallgatótól, akár kikapcsolt állapotban is? Bár ez a kikapcsoltság a Szegedi hapsinál nem derült ki. Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?

Ennél nem az amerikai technika van szerintem, mert aktív, bekapcsolt állapot rejtett hívását írják.

Hát a kikapcsolt lehallgatás tényleg agyrém! Azért nem kevésbé elgondolkoztató. Senki sem lehet biztonságban.

2011. márc. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!