Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet "poloska" egy mobiltelefon?

Lehet "poloska" egy mobiltelefon?

Figyelt kérdés
Tehát nem aktív hívás-fogadás lehallgatásról van szó (ezt tudom, hogy van), hanem nem aktív, vagy éppen kikapcsolt állapotról.
2011. márc. 26. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, de mint már sok helyen itt is leírom! A GOOGLE A BARÁTOD!

[link]

2011. márc. 26. 20:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Sehol sem találok olyan lehetőséget, amit írtam. Lehet, hogy némely okos mobilt valamilyen szoftver telepítésével képessé lehet tenni erre? De miért félnek egyes emberek a mobiljuk jelenlétében titkos dolgokról beszélni? Csak úgy azokat nem lehet poloskaként használni, sőt nem távvezérelt módon, pl. kikapcsolva. Vagy tévednék?
2011. márc. 26. 20:54
 3/12 anonim válasza:
Én úgy hallottam vkitől, hogy ha ki van kapcsolva, még akkor is lehet. Az a tuti, ha az akksi is ki van véve.
2011. márc. 26. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:

1. válaszóló vagyok. Miért érdekel ennyire a telefon bepoloskázása?

Ha nem jó fogalmaztam sajnálom! :P

2011. márc. 26. 20:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is ezt hallottam, de tök laikusoktól, na meg csak tőlük láttam. De ennek a valósága érdekel engem. Sok mese kering a világban, szeretnék kicsit tisztán látni.
2011. márc. 26. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Paranoia.Ha egy gyártó beépítene egy ilyet a készülékébe,tönkremenne,mert a konkurensek lebuktatnák.
2011. márc. 26. 20:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem érdekel engem a "bepoloskázás", csak voltam már olyan társaságban többször, akik kiszedették még az aksit is. Mondom, ezek laikus emberek, akik semmit sem értenek a rádiótechnikához. Ezért érdekel, hogy ez csak hiedelem, vagy van alapja minden mobil esetében?!
2011. márc. 26. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:

"laikus emberek, akik semmit sem értenek a rádiótechnikához"

Na hát nem is tudnám jobban megfogalmazni.Ez a legenda alapja.Azok sem értenek hozzá,akik terjesztik és olyanokkal hitetik is el.Az a gond,hogy ők a többség és így nehéz ,vagy lehetetlen meggyőzni őket.....:)

2011. márc. 26. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt a mobilt gyerekeknek tervezték, de van rajta egy árnyhívás funkció, amivel a környezet hangjait lehet hallani. Hát ha ezzel működik, nyilván működhet egy komolyabb darabbal is.

2011. márc. 26. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó, de miért működik? Csak mert a Picifont úgy tervezték, és sms-ről irányítható. De ez speciális gép, egy hétköznapi telóval ezt nem lehet megcsinálni szerintem.
2011. márc. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!