Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért éri meg a közel azonos...

Miért éri meg a közel azonos képességgel rendelkező androidos telefonok közül a drágábbat választani?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nekem van egy LG optimus GT540 -em és nem értem miért meg az én 40 ezer forintos telefonom helyett valakinek a 130 ezer forintos androidos telefont? Elvileg az android ugyanazt tudja minden telefonon nem? Annyi a különbség, hogy max több a RAM és jobb a proci a drágább telefonban, meg még esetleg a fényképező jobb. Kinek éri meg ezért megvenni a jóval drágább telefont?
2011. márc. 24. 17:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs kicsit elírtam szóval: "nem értem miért veszi meg valaki a 40 ezer forintos helyett a 130 ezer forintosat."
2011. márc. 24. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Annak, aki nem adja annyira alacsonyra az igényeit, hogy egy LG telefonnak nevezett higf....t vegyen.

Gondolj csak arra ott a Win 7 minden gépen elfut, mégis valaki megelégedik egy 2 GHz-es proci 2 G memóriával, van aki komolyabbat vesz mert vannak igényei.

Jobban össze van rakva a drága telefon, hazsnálható vasat kap, nem LG-t...

Ha ez a kérdés felmerült benned akkor látszik hogy csak azért vettél androidos telefont, hogy elmondd magadról az osztálytársaidnak: androidos telefonod van. 2 napig te vagy a menő azt helo.

Nem használatra vetted ha nem értékeled a memória, a processzor, a fényképezőgép, a minőség által nyújtott pluszt.

2011. márc. 24. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:

a kérdésedben benne van a válasz ;)

a drágábban több ez, jobb az...

és annak éri meg megvenni akinek van rá pénze. én pl vettem ájfon 160ért és xperiát 80ért mert 2 számom van

am nem mindig az android a jo. nekem van symbiános is és azzal sincs soha gond

2011. márc. 24. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
pl. a te telefonodnak recesszív kijelzője van, azaz nincs multi-touch, ami baromira nem hátrány se weboldalak böngészésénél, se pdf. dokumentumok olvasásakor.
2011. márc. 24. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Jobb kijelző nagyobb felbontással, jobb proci, jobb kamera, több ram/rom, jobb anyaghasználat, jobb terméktámogatás ami egy okostelefon esetén szerintem nem elhanyagolható hosszabb élettartam és gyorsabbak is a drágább telefonok.

A memóriaigényes alkalmazásoknál nem lassulnak, nagyobb felbontású videókat/filmeket is akadás mentesen képesek lejátszani.

2011. márc. 24. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:39

A recesszív rejtettet és lappangót jelent, amit te akartál leírni az rezisztív volt :)

ettől függetlenül egyet értek :D

2011. márc. 24. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 1. kommentelő, nem vagyok igénytelen, csak ilyen telefonra volt pénzem és igazából nem is gondoltam, hogy számít a memória, vagy legalábbis nekem nem. Osztálytársaim elől szinte rejtegettem, mert úgy féltem ezt az "igénytelen" olcsó telefont, mert nekem ez egy érték. Azért választottam ilyen telefont, mert tetszenek a rá letölthető alkalmazások pl. Google googles, shazam, na meg a GPS és még sorolhatnám. És én úgy gondoltam, hogy ezekhez nekem nem lesz szükségem nagyobb erőforrásokra, mert minden tökéletesen működik. Kivéve a multitouchot hiányolom, de már megvettem, és a saját hibámból figyelmenkívűl hagytam, hogy van e benne multitouch. A többi értelmes válaszolónak köszönöm a válaszát. Az 1. kommentelőnek csak annyit tudok mondani, hogy ne nézd le azokat, akiknek nincs pénze jobb telefonra.

2011. márc. 24. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Na meg, legfőképp a wifi miatt vettem ezt a telefont, és az ebben a telefonban is megtalálható.
2011. márc. 24. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:

"Az 1. kommentelőnek csak annyit tudok mondani, hogy ne nézd le azokat, akiknek nincs pénze jobb telefonra."

Valamit nagyon félreértettél egyáltalán nem nézem le.

Nekem egy Galaxy 3-asom van, most olyan 50 körül lehet, én 22.500-ért vettem mert egy napig 50%-kal olcsóbban adta a T-Mobile.

50-ért nem vettem volna meg.

Nekem sem ér meg egy telefon 120 ezret, de még 50 ezret sem.

Tehát egyáltalán nem néztelek le, igaz én LG-t soha nem vennék. De van akinek magasak az igényei fontos a nagy felbontás a gyors processzor, a nagyképernyő az extra. Az megveszi 120-ért. Asszem a kérdésed ez volt én erre is válaszoltam.

2011. márc. 24. 18:18
 10/10 A kérdező kommentje:

"Ha ez a kérdés felmerült benned akkor látszik hogy csak azért vettél androidos telefont, hogy elmondd magadról az osztálytársaidnak: androidos telefonod van. 2 napig te vagy a menő azt helo.

Nem használatra vetted ha nem értékeled a memória, a processzor, a fényképezőgép, a minőség által nyújtott pluszt."

Ezt értettem félre, de téma lezárva köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 24. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!