Miért éri meg a közel azonos képességgel rendelkező androidos telefonok közül a drágábbat választani?
Annak, aki nem adja annyira alacsonyra az igényeit, hogy egy LG telefonnak nevezett higf....t vegyen.
Gondolj csak arra ott a Win 7 minden gépen elfut, mégis valaki megelégedik egy 2 GHz-es proci 2 G memóriával, van aki komolyabbat vesz mert vannak igényei.
Jobban össze van rakva a drága telefon, hazsnálható vasat kap, nem LG-t...
Ha ez a kérdés felmerült benned akkor látszik hogy csak azért vettél androidos telefont, hogy elmondd magadról az osztálytársaidnak: androidos telefonod van. 2 napig te vagy a menő azt helo.
Nem használatra vetted ha nem értékeled a memória, a processzor, a fényképezőgép, a minőség által nyújtott pluszt.
a kérdésedben benne van a válasz ;)
a drágábban több ez, jobb az...
és annak éri meg megvenni akinek van rá pénze. én pl vettem ájfon 160ért és xperiát 80ért mert 2 számom van
am nem mindig az android a jo. nekem van symbiános is és azzal sincs soha gond
Jobb kijelző nagyobb felbontással, jobb proci, jobb kamera, több ram/rom, jobb anyaghasználat, jobb terméktámogatás ami egy okostelefon esetén szerintem nem elhanyagolható hosszabb élettartam és gyorsabbak is a drágább telefonok.
A memóriaigényes alkalmazásoknál nem lassulnak, nagyobb felbontású videókat/filmeket is akadás mentesen képesek lejátszani.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:39
A recesszív rejtettet és lappangót jelent, amit te akartál leírni az rezisztív volt :)
ettől függetlenül egyet értek :D
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 1. kommentelő, nem vagyok igénytelen, csak ilyen telefonra volt pénzem és igazából nem is gondoltam, hogy számít a memória, vagy legalábbis nekem nem. Osztálytársaim elől szinte rejtegettem, mert úgy féltem ezt az "igénytelen" olcsó telefont, mert nekem ez egy érték. Azért választottam ilyen telefont, mert tetszenek a rá letölthető alkalmazások pl. Google googles, shazam, na meg a GPS és még sorolhatnám. És én úgy gondoltam, hogy ezekhez nekem nem lesz szükségem nagyobb erőforrásokra, mert minden tökéletesen működik. Kivéve a multitouchot hiányolom, de már megvettem, és a saját hibámból figyelmenkívűl hagytam, hogy van e benne multitouch. A többi értelmes válaszolónak köszönöm a válaszát. Az 1. kommentelőnek csak annyit tudok mondani, hogy ne nézd le azokat, akiknek nincs pénze jobb telefonra.
"Az 1. kommentelőnek csak annyit tudok mondani, hogy ne nézd le azokat, akiknek nincs pénze jobb telefonra."
Valamit nagyon félreértettél egyáltalán nem nézem le.
Nekem egy Galaxy 3-asom van, most olyan 50 körül lehet, én 22.500-ért vettem mert egy napig 50%-kal olcsóbban adta a T-Mobile.
50-ért nem vettem volna meg.
Nekem sem ér meg egy telefon 120 ezret, de még 50 ezret sem.
Tehát egyáltalán nem néztelek le, igaz én LG-t soha nem vennék. De van akinek magasak az igényei fontos a nagy felbontás a gyors processzor, a nagyképernyő az extra. Az megveszi 120-ért. Asszem a kérdésed ez volt én erre is válaszoltam.
"Ha ez a kérdés felmerült benned akkor látszik hogy csak azért vettél androidos telefont, hogy elmondd magadról az osztálytársaidnak: androidos telefonod van. 2 napig te vagy a menő azt helo.
Nem használatra vetted ha nem értékeled a memória, a processzor, a fényképezőgép, a minőség által nyújtott pluszt."
Ezt értettem félre, de téma lezárva köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!