Melyek a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező Androidos okos telefonok?
"Mindenki mínuszolja hurikant!"
?
Ugye nem az x10 mini pro-ra gondolsz?
"Kipróbáltam a ZTE Blade-et a Telenornál, és feltűnt, hogy kevés az a 600 MHz... Néha-néha szaggatott... Ki lehet küszöbölni ezt valahogy?"
Rootolás után felhúzod az órajelet, kb. 710-748 mhz-ig.
De abban a telóban ami miatt hurikan-t minuszolni kellene, alapból 1ghz-es proci van, flash támogatással, mobilarena teszten különösen ajánlott minősítéssel...
Az ára pedig 55k, de ez még csak a nyitó ár. Alig 2 hete kapni...
Nyugodtan minuszoljatok...
De előtte nézzétek meg mit tud a mini pro és mennyiért.
Ui:Nem az Xperia X10 Mini pro-ról van szó...
Miért?
Komolyan kérdem...
Volt 3 hónapig bladem. Tényleg jó, de nem annyira.
Most vettem kb. 2 hete mini pro-t. Egyben gyengébb, mint a blade:A kisebb kijelzőméret és a felbontás.
De a blade 600 mhz-es procija azért láthatóan nem veszi fel a versenyt a mini-vel, sőt... A mini pro köröket ver rá.
Bladen főzött romot kellett ahhoz felraknom, hogy normálisan, viszonylag akadásmentesen menjen.
Volt rajta 60-70 app és ennél többnél már egy csiga is versenyt nyert mellette.
A mini pro-t az első napokban meghajtottam mint a hétszentség, marketről kb. 230 appot töltöttem rá, főleg kipróbálásra és persze a blade-n már megszokottakat és most is még 173 van rajta és semmi lassulás.
A mini pro-nál valamiért nem jutott eszembe, hogy főzött romot kéne rátenni...
Drágább, mint a blade ez tény. De nézd meg mennyi volt a blade amikor megjelent... Az se volt sokkal olcsóbb.
Végül pedig, ha kevered az x10 mini pro-val akkor inkább téged kell minuszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!