Hol találok működő flash playert ZTE Blade, android 2.1-hez?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 13:31
1/7 anonim válasza:
Nincs, nem támogatja, 2.2-vel sem, talán a proci miatt, nem tiszta nekem sem.
Ha videókat akarsz nézni, az indán kívül visz mindent a Skyfire böngésző (online átkonvertálja magának a videókat, így meg tudod nézni).
2/7 anonim válasza:
A Blade processzorát nem támogatja a flash player.
3/7 anonim válasza:
Pedig ez nagyon nagy szemétség, pl olvastam, hogy HTC Wildfire-n sikerült működésre bírni, pedig abban 528 MHz-es MSM7225 van, a Blade-ben meg 600-as MSM7227.
4/7 anonim válasza:
nagyon lassú lenne flash playerrel a böngészés vele...de a youtube-ot viszi
5/7 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:46
A Wildfire gyorsabb azzal a procival, mer csak 3,2"-es 320*240-es kijelzője van.
6/7 anonim válasza:
Hm tényleg, jogos.
A youtube nekem nem tökéletes, az alkalmazással megy, böngészőn belül nem :( Pedig az előző rommal ment úgy is.
7/7 anonim válasza:
Azért nem megy, mert csak ARMv7-es processzoron megy, a Blade-nek meg ARMv6-os van.
DE! Sikerült megbuherálni, és van flash 10.1! Én próbáltam, bugos, lassú, de megy. Egyszerűbb flash tartalmak elmennek vele. Biztos lesz még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!