Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikorra várható flash player...

Mikorra várható flash player Samsung s5660 Galaxy Gio android-os készülékre?

Figyelt kérdés
Várom már nagyon:DD
2011. júl. 2. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Erről lemondhatsz. Az armv6-os processzorok nem támogatják a flash-t. A Skyfire böngészővel a beágyazott flash videókat meg tudod nézni de többre nem igazán lesz képes a telefon.
2011. júl. 2. 18:51
 2/11 A kérdező kommentje:
deszarnekem.
2011. júl. 2. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne nézzetek hülyének de nem tudom miért rossz ha nem lehet rajta flash player. Nem tudja lejátszani pl az indavideós videókat? Nekem az nem nagy probléma :). Galaxy Ace tulajdonos vagyok.
2011. júl. 2. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nemmegy a skyfire-vel se, se a beágyazott meg semmise.
2011. júl. 2. 19:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Nekem is pl az indavideo a probléma, mert pl index.hu-n nagyonsokszor oda töltenek és nemtudom megnézeni telefonról.

De azt nemvágom hogy CPU-nak mi a faszom köze van ahhoz h támogatja vagy nem?Az oké h 800Mhz-s processzor lehet szétszaggatja az agyát de azt nemhiszem hogy nemmegy.Valahol olvastam am h Adobe fejleszt rá de lehet hogy rosszul emlékszem.Meg apám is mondta, hogy lesz rá.

2011. júl. 2. 19:22
 6/11 hurikan23 ***** válasza:
80%

"Erről lemondhatsz. Az armv6-os processzorok nem támogatják a flash-t. "

Nem egészen, inkább az Adobe nem támogatja az armv6 processzort...

2011. júl. 3. 02:18
 7/11 hurikan23 ***** válasza:
80%

"2011.03.01.

A manapság elterjedt armv6-os processzorral szerelt mobilokon egyelőre még próbálkozni sem érdemes. Talán az év vége fele jöhet egy erre a processzora optimalizált flash változat, ha hinni lehet az Adobe-nak."

[link]

2011. júl. 3. 02:32
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi!Am dialymotiont tudja lejátszani.Úgy már érthetőbb ahogy

utolsó előtti kommentelő leirta.Köszi:-)!

2011. júl. 3. 09:17
 9/11 anonim válasza:

[link]

Csodát ne várj tőle, mert gyenge a telefon hozzá (pl az inda szaggatni fog), de maga a program tökéletes.

2011. nov. 6. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia ! elérhető rá. youtubon rákeresel vagy itt: [link]
2012. júl. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!