Mi alapján válasszak telefont?
Figyelt kérdés
Eléggé lemaradtam a telefonok terén...tudom, hogy ma már az androidos telók mennek, de ezen kívül szinte semmit sem tudok róluk.
Valaki kicsit leírná, hogy melyek azok a dolgok, amik alapján ma ki tudnám választani a számomra legmegfelelőbb telefont?
Részletre venném, mert 10-15k Ft-nál többet nem akarok otthagyni. Havonta pedig 3k-nál nem szeretnék többet fizetni.
WiFi mindenképpen kell bele. Az android verzió számát láttam még mindenhol feltüntetve. Mekkora különbség van a verziók között? Sokkal jobb egy android 2.1 mint egy 1.6?
Ilyenek szeretnék tudni.
Köszönöm !
2011. márc. 19. 14:56
11/31 A kérdező kommentje:
Volna itt még egy, amiről nem volt szó.
LG Optimus One ?
2011. márc. 19. 16:19
12/31 A kérdező kommentje:
Ja. LG-t ne vegyek. Oké :D
Akkor X8 vs GALAXY 3 vs GALAXY MINI ?
2011. márc. 19. 16:33
14/31 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm a válaszokat. Elolvasok még jónéhány tesztet, aztán majd meglátjuk :)
2011. márc. 19. 16:38
15/31 A kérdező kommentje:
Na, még egyet elfelejtettem.
Ace vagy 3?
2011. márc. 19. 16:43
16/31 A kérdező kommentje:
Ja, rájöttem. Ace sokkal jobb, és drágább is jóval :)
2011. márc. 19. 16:46
17/31 anonim válasza:
Ace feltétlen ezek közül.A középkategória legjobb telefonja, szinte felső kategóriába tartozik ez a telefon.
18/31 Csicsek Zoltán válasza:
egy dologra nagyon vigyázz, de nagyon:NEHOGY SAMSUNGOT VEGYÉL!!!!
19/31 A kérdező kommentje:
Miért ne? :D
2011. márc. 19. 16:54
20/31 anonim válasza:
Én gyűlöltem régen a Samsungot, ezért az én számból főleg hiteles: nyugodtan vegyél új, androidos Samsungot, nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!