Mi alapján válasszak telefont?
Eléggé lemaradtam a telefonok terén...tudom, hogy ma már az androidos telók mennek, de ezen kívül szinte semmit sem tudok róluk.
Valaki kicsit leírná, hogy melyek azok a dolgok, amik alapján ma ki tudnám választani a számomra legmegfelelőbb telefont?
Részletre venném, mert 10-15k Ft-nál többet nem akarok otthagyni. Havonta pedig 3k-nál nem szeretnék többet fizetni.
WiFi mindenképpen kell bele. Az android verzió számát láttam még mindenhol feltüntetve. Mekkora különbség van a verziók között? Sokkal jobb egy android 2.1 mint egy 1.6?
Ilyenek szeretnék tudni.
Köszönöm !
Az előzők mind osztják a véleményem, de én akkor leírom, hogy mit veszek figyelembe egy telefon vásárlásánál.
-ár
-márka (manaspág Samsung, SE és HTC a három nagyobb, amiket én számításba veszek. negyediknek iphone, ami egy érdekes dolog)
-összeszerelés, kinézet, megbízhatóság (nézd meg élőben, olvass teszteket, kérdezgess róla gyakorikérdéseken:) olvasgass teszteket)
-hardver (erről szintén teszteket kell olvasgatni, megnézni milyen gyors, milyen szép a képe, milyen pontos a érintője, stb)
-szoftver (ugye az oprendszer, ami a legtöbbet nyom a latban)
Gondolom nem százezres nagyságrendben gondolkozol, így nem merül fel a sokat vitatott kérdés. Android vagy iOS. Nokiát ne vegyél, rossz a Symbian. LG-t ne vegyél, szarok. Samsung az egy érdekes dolog, van bennük pénz, az ő saját oprendszerük elég gyerekcipőben jár. Marad a Windows Phone 7 és az android. Ezen kell elgondolkodnod. Engem a hányinger kerülget egy WP7-es menü láttán... Ha neked sem jön be akkor Android, egyébként ezt ajánlom a legjobban.
SE X8
ZTE Blade - bár én nem vennék
Galaxy 3
Galaxy Ace
Ha pedig belefér az X10, akkor HTC Desire
Xperia X10 mini pro-ról eddig senki sem írt.
Vélemény róla? :)
mini pro: túl kicsi kijelző
wildfire: túl kicsi képrnyő felbontás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!