Milyen telefont válasszak?
Fontos: jó minőségű kéepk készítése,android 2.2vagy jobb oprendszer, wifi... kapacitív érintő...
Kb 60 000-rem van rá
pedig de.
ennyiért nem kapsz olyan android mobilt, aminek szuper kamerája van.
de ha a képek minősége számít elsősorban vegyél nokia c6-ost, aztán ottlesz. igaz, hogy hót ratyi lesz az egész telefon, de legalább szép képeket fog készíteni.
:S
inkább ace...arra felé húzok inkább:)
csak gondoltam hátha jön valami más jó/jobb ötlet...
nokiát egyáltalán nem akarok...tapazstalatok szerint érintősbe tényleg "ratyik":D
jah éd am. mennyiért kapnék olyat?
és melyiket?
samsung galaxy s-t nem szeretnék,nem tetszik...és iphone-t sem...
az ace kamerájáról ezt írják:
"A fenti képeket elnézve egyáltalán nem rossz a teljesítmény. A fotók jellemzően élesek, egyedül a képzaj miatt ráncolhatjuk a homlokunkat, de legalább nem akarja elmosni az algoritmus a hibákat. A színek is rendben vannak, 2011-ben egy középkategóriás Androis okostelefontól ez számít korrekt produkciónak. "
ottvan még a motorola defy ennyiért, elvileg lehet frissíteni 2.2-re
aztán motorola milestone 2.
ebben az árkategóriában csodát nemnagyon lehet várni. a galaxy s van 100k alatt, ami elég szép képeket készít, de azt meg nem akarsz.
köszönöm a válaszokat...
hallottam még a sony x10-ről meg a neo-ról de ez utóbbit még enm árulja t-mobile...meg nemtudom...sztem 30 k-val nem ér többet...
akkor sztem ebből galaxy ace lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!