Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia N8-as telefonban van...

A Nokia N8-as telefonban van wifi?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A böngészője tényleg gagyi, de kb 5 perc alatt ráraksz egy operát és annál jobb böngésző sztem nem nagyon van, nézz meg néhány videót róla ma jött ki a 11-es. :)

Az Ovi store nem tudom miért szar, nekem bejött, de amúgy nem használom mer máshonnan szedek alkalmazásokat..

Menürendszeréről nem tudok sokat mondani, mert felraktam az SPB-mobile shell-t és nem sokat látok belőle nézz meg erről is nyugodtan videókat, szerintem egy Touchwizzel egyenértékű, de nekem nem fontos hogy felvágós legyen hogy ilyen áttünések meg mittudoménmik legyenek, ez teljesen jó..

2011. márc. 22. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
lehet, hogy neked bejött. én már láttam AppStoret, Android Marketet. Ez a kettő elég jó mennyiségben, minőségben és átláthatóságban, bár az Apple cuccainál nem lehet egyszerűbbet csinálni.:D Láttam OVI Storet, nekem nem tetszik, elvesztem benne. Lehet, hogy az én hibám, az meg egy másik dolog, hogy tizede annyi alkalmazás van, mint a másik kettőben. Nem árt egy jó Market/Store, annál egyszerűbb nincs:)
2011. márc. 22. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!