A Nokia 5800 XpressMusic telefonban van wifi? És jó telefon?
Szia!sztok.. Kernya Patrik válaszait először is félig megcáfolnám...nem régiben kellett megválnom egy 5800 Xpresstől sajnálatosan. Kapott egyet a bukósisakomtól..:(
Proci, kijelző, érintő panel csere kellett volna. No mindegy! Ha olyat szeretnél venni csak dícsérni tudom! Pl ott van az SE Satio. Haveromnak olyan volt, és pl ahol én wifiztem 2es kapcsolattal az övé nem látta...2szer olyan drága teló volt a Satio. A kijelzőjéről szólva a Nokiának bődületesen ott volt a PHD kijelző. A hangszórókról meg álmodni sem mertem hogy így képes szólni egy teló. Oké oké...Symbian...nem egy új dolog! De arra hogy telefonálj vagy wifizz hibátlan!!! Az aksi 4 5 napot bír nyúzás mellett. Egyetlen egy gyári hibája van. ami Proci hiba és néha gondol egyet ( havonta egyszer... mégis kit érdekel? ) Meghal a kijelző. Aksi ki-be és mehetsz tovább! Az hogy mostmár a mikróhullám sütőbe is android rendszer van az megint egy dolog! Először köpködtem a nokia után. majd ténylegesen más rájöttem! De akkor is az 5800 csúcs teló volt. Meglehet oldani hogy windows rendszerű telefonszofit tegyél rá. megfelelő ember és kapcsolat kell hozzá. Amúgy meg igen... ZTE Blade. azt vettem. Aksija gyenge. Kamerája gyenge. DE amúgy imádni való. Lehet nyúzni! A döntés rajtad áll hogy melyik tetszik vagy melyiket szeretnéd! Ajánlani tudom mindd a kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!