A Nokia 5800 XpressMusic telefonban van wifi? És jó telefon?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 19:17
11/17 Panda Péter válasza:
5230-at használok, ami a wifit és a kamerát leszámítva egy 5800 ugye. hát sebességben egy kalap f** azt kell mondjam sajnos, azt, hogy egy telefon 5-10 másodpercet gondolkozzon egy almenü megnyitásán, nem vagyok hajlandó elviselni. az (aGPS nélküli) 10perces GPS pozícionálás meg nonszensz. szóval ennyit az 5800 klónokról...
12/17 anonim válasza:
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:59
Kezdjük ott, hogy nHD kijelzője van, nem PHD. Ami elég gagyi felbontás mondjuk egy Blade-hez képest. Wifizni tényleg marhára tökéletes vele. Véglis cseppet sem lassú, a rezisztív kijelzőt se nehéz kezelni, és a multitouch hiánya is nagyon fasza.
amúgy erre csak annyit tudok írni, hogy mindenkinek az egyéni igényességétől függ.
13/17 anonim válasza:
amúgy talán a gombos telefonokra írt symbian 9.4 miatt lassú ennyire, és gyorsabb telóval még tuti nem volt dolgod.
14/17 anonim válasza:
Jó vele netezni ? Hát nem tudom én 1 évig használtam, de ferde egy ízlés kell hozzá hogy valaki ezt jónak nevezze. Az érzéketlen rezisztív kijelzőt van hogy 10-szer kell megnyomni mire veszi a lapot, az oldalgörgetés akadozását egy diavetítő megirigyelné, a gyári böngésző spontán kilépked csak hogy érezd a törődést, wifi jelet szintén random eldobálja nehogy unatkozzál, emellett lefagyogat ilyenkor vagy magához tér 1 perc múlva vagy szedheted ki az akksit. És akkor ilyen apróbb dolgokról hogy fél perc kell neki mire átfordítja a kijelzőt még nem is beszéltem. Nem csak a gyári böngészővel csinálja ezeket még mielőtt valaki belekötne hanem az összessel amit próbáltam. Ez a telefon netezésre teljességgel alkalmatlan.
15/17 anonim válasza:
Tegyük hozzá a lassúság szó is egy tág fogalom...Mennyire butította tele az illető a kártyát? Oder a telefont...Ha telóra van mentve pl házibarkácsolt gyorsítótár nélküli szuper téma vagy részletkérdés memóriakártyára. Hát ne csodálkozzatok, hogy vissza any*zik és kibas*ik veletek...Egyedül akkor észleltem lassúságát mikor 1 2 órás zene ment és bele tekertem. Hát ott cigi kávé amíg megtalálta hogy merre van az arra! Nemtudom melyik kolléga írta a GPS várakozását! Az pedig navi függő hogy mit tettél fel rá. Ovi? Igo? Value keresemazutat? Sok a kérdés és sok a telefonalkalmazkodási lehetőség!
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi amiket írtatok ! :D Elgondolkoztatóak :)
2011. máj. 29. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!