Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia N8-as telefonban van...

A Nokia N8-as telefonban van wifi?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:41
1 2
 1/12 anonim válasza:

N8??? Hogyne lenne!

[link]

2011. márc. 17. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
sőt még FM transzmitter is, és lejátsza Pendrájvról is a videókat!
2011. márc. 17. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Mind ülhet, Symbian az Symbian....
2011. márc. 17. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
van, de aki érintős telóból symbian vesz, az bujjon el.
2011. márc. 17. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
van, de aki érintős telóból symbiant vesz, az bujjon el.
2011. márc. 17. 17:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj a Symbian-nal? amúgy köszi a válaszokat
2011. márc. 20. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
az, hogy régi, buta, és érintős telefonon lassú
2011. márc. 20. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt kb az mondja aki soha az életben nem használt symbian^3-as telot, a régebbi érintős symbianok valóban szarok voltak tudom mert használtam, de az n8 igazán jó telefon és sokat is nyújt.
2011. márc. 20. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Régi? mit értesz régi alatt a tavaly szeptemberit ha réginek veszed akkor mi az új, és ha már itt tartunk mitől buta? Egy olyan fontos programot mondj ami ne lenne meg, fingós öngyújtós progikat sztem ne vegyük bele..

Amúgy meg akármelyik más teloban egyszerre van ilyen gyors adatátvitel, Fm-transzmitter, pendriveot vagy más usb eszközt felismeri, vagy hdmi-n ki lehet rakni a képét, vagy usb billentyűzetet vagy egeret tud használni,

vagy csak vegyük azt hogy a legjobb kamera van benne mobilos téren.. ezután lehet mondani hogy buta..

2011. márc. 20. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:

A böngészője állítólag elég gagyi, a Symbian érintős telefonokon lassú, az OVI store szar, és akkor még nem is írtam semmit a halálosan ódivatú menürendszerről.

Sokaknak a Nokia volt az etalon az érintőképernyős korszak előtt, jogosan. De az régen volt, és a Nokia valahogy leragadt, főleg az oprendszer miatt.

2011. márc. 20. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!