1/4 anonim válasza:
Nem vmi jó telefon, de végülis semmi baj vele sztem. Kábé 1-2 évig jó lesz, de ez nagyban függ attól hogy mennyire kíméled meg.
2/4 anonim válasza:
Az enyém az elsők közül való, közel két éves, prímán teljesít.
3/4 anonim válasza:
szia!
Nekem is ilyen van, a kékeknél vettem majdnem 2 éve feketében. Nagyon strapabíró kis telefon. Bárén már megunta, és egy androidos készülékre cserélem. Tegnap nagyon unatkoztam és elkezdtem pörgetni az asztalon és leesett. Kiesett az akku visszaraktam újraindítottam és semmi baja nem volt! :P :D egy karcolás se pedig nagyot zuhant. Én csak ajánlani tudom, de hamar meg lehet unni.
4/4 Parlai József válasza:
Ameddig te földhöz nem vágod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!