Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Adjatok tanácsokat légyszi...

Adjatok tanácsokat légyszi hogyan szerezzem meg az iphone-t?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok most fogok ballagni és iphone-t szeretnék ajándékba de nem nagyon akarják megvenni mit kellene csinálnom h mégis csak megvegyék?
2011. márc. 13. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%

"hogyan szerezzem meg az iphone-t?"

Több lehetőséged is van:

1. eladod a vesédet, májadat, lábadat, akármit. Arra készülj fel, hogy az agyad nem fog kelleni senkinek...

2. a tested árulod, egy 14 évesre jó lehet a kereslet, hamar meglesz az Iphone ára.

Az megfordult már a konzumidióta fejedben, hogy a szüleid miért "nem nagyon akarják megvenni"?

2011. márc. 14. 21:25
 12/24 A kérdező kommentje:
bocs de nem vagyok *urva,és egy 14 évesnek azért nemkellene ilyet írni
2011. márc. 15. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazad van.

Szerintem annak a telefonnak nem tudnád minden tulajdonságát kihasználni. Valamelyik szülővel üljetek neki, nézegessétek a telefonokat és biztosan találni fogsz olyant, ami neked és nekik is megfelel az elvárásoknak.

2011. márc. 15. 14:45
 14/24 anonim ***** válasza:

nemfognak olyat találni...

Az ilyen korú lányoknak az iphone kell, mert azt tartják menőnek azzal lehet menőzni. Használtan már viszonylag olcsón lehet kapni 3G-t vagy 3GS-t. Üljetetek neki az aukciós oldalaknak a szüleiddel azt nézettek ki 1 jó állapotút.

2011. márc. 15. 16:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Ilyen hülye kérdést még ki is kelletett emelni? Nem hiszem el, hogy ennyire fontos legyen egy iPhone, akinek nincs rá pénze, illetve a szüleik sem tudják neki megvenni.
2011. márc. 16. 17:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Uj iphone 4 a t-mobileban 140 000 forint. Ez tobb mint ket havi minimalber. Hasznalt 3G 70 korul van, vateran nezzetek szet. Ez csak egy havi minimalber. 14 evesen tenyleg nem ertem, minek neked ilyen telefon, biztos sokat tozsdeznel, es mennel GPSsel vele. Nalatok ilyen meno ha valakinek iphoneja van?
2011. márc. 17. 01:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Használt 3G 50 körül van. 3GS lesz már lassan 70 körül.
2011. márc. 17. 11:16
 18/24 ZLC válasza:

3G-t, minek? Ahhoz mobilnet is kell, annak fognak még igazán örülni anyuciék... Pláne, mikor megkapják az első havi keretúllépésről a számlát...

Mennyé' dolgozni, ahogy már írták többen, és majd rájössz, hogy mennyire másképp fest az iPhone ára, mikor két hónapot kell izzadni érte. Hirtelen jó lesz a Motorola F3 is.

Egyébként ha meg nem tudsz elszakadni, akkor meg dolgozzá' (ezt nem lehet kikerülni) és vegyél egy 2G-t ócsó'ba. A legtöbb dolgot az is tudja, wifi-n keresztül ugyanúgy tudod használni. Vagy esetleg iPod Touch-ot, és akkor netezni, játszani, zenélni ugyanúgy tudsz.

M'ér kell mindig a legújabb szarokat feltétlenül megvenni/megvetetni? Villantsá' a tudásoddal, kicit nehezebb, dolgozni kell érte.

Z.

2011. márc. 17. 11:35
 19/24 A kérdező kommentje:
bocs de van rá pénzünk csak éppen drágálják szval ennyi :D
2011. márc. 17. 14:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Törd el valamidet direkt, úgy biztos megkapod...

Egyébként becsüld meg anyádékat, én csak egy Nokia 3310-est vennék neked. Azt is használtan.

2011. márc. 17. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!