Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van iPhone 4 telefonja?

Kinek van iPhone 4 telefonja?

Figyelt kérdés

megéri megvenni ? tényleg olyan jó ahogy mondják/reklámozzák ? [link] -nál megéri megvenni. 140.000 FT-ba kerül dominó csomagba és részletfizetéssel pedig 30.000 FT a kezdőrészlet és utána 8000 Ft havonta. plusz még 6000 a havidíj. KB. 14 000 forint lenn egy évig. MEG ÉRI ?

.......................................

Nagy telefon ? Vagy egyéb tapasztalatot írjatok le!

2011. márc. 12. 19:25
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
s2 2 magos processzor sokkal gyorsabb
2011. júl. 26. 16:34
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Bemész Vodához, T-mobilhoz, Telenorhoz, djuicehoz, ahol van, elkéred pl. az iPhone-t a Samsungot, a HTC-t, az LG Optimus 2x-et, és szépen megnézegeted, kipróbálod, amelyik tetszik, megveszed.

Sok igazság van az előző hozzászólásokban.

A nagybátyámnak iPhone van, nekem Optimus One.

Igaz, ő Londonban él, amikor hazajött nemrég, már megvolt az Optimusom.

Megfogtam az iPhone-t feloldottam, és azt mondtam, ajha! Hol az asztal????

Az Optimusban 7 van, tele widgettel.

Ez annyira egyszerű, hogy nekem sz@rnak tűnt.

Igaz, nem is fagyott le, mint az Optimus, igaz kategóriában teljesen máshol vannak.

Igaza van annak, aki azt írta, "a márkát fizeted meg"

Fizetsz azért, hogy alma legyen a kezedben, és közben egy végletekig egyszerű, talán már zavaróan egyszerű rendszert kapsz.

Én az Androidra szavazok.

A jobbtól (Google az Apple-tól) nem szégyen llopni. /Viszont az Apple perel..../

2011. júl. 26. 16:35
 23/27 anonim ***** válasza:

én biztosan az SGS2-őt venném! ez friss telefon jobb is és több tízezrekkel olcsóbb mint az iPhone!

egyértelműen a beleharapott almát fizeted!

2011. júl. 26. 21:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Az apple dizájnlopás miatt perelte a Samsungot és nem a google-t. Ezért az apple betiltatta: Samsung Nexus S, Droid Charge, meg még egyet amibe benne volt a 4G név (arra nem emlékszem)
2011. júl. 27. 10:06
 25/27 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem iphone 4em van, meg vagyok vele elégedve maximálisan. NEm fogm szidni az androidot, az is jó. Beleástam magamt az androidba is mielőtt döntöttem, h samsung galaxy S-t vagy i4-et vegyek. Összeségében az iphone jött be jobban és előtte 1,5 évig volt egy itouchom. nem bántam meg.

Szeretek rajta játszani, ezért nekem fontos h legyen rá sok tényleg minőségi game nem csak angry birds.van hál isten. az iphonra 2 évig tuti van szoftveres támogatás, ugye az androidot használó gyártók ebben nem jeleskednek, ált fél év alatt elfelejtik ráirni a legujjabb vagy azutáni szoftvert a telókra. nálam kb leváltotta a kaptomomat. dolgozni is tudok vele ha kell. persze korlátozottan, nem ezen irok regényt de működik minden.

Ha nem számít a pénz és ez tetszik akkor vedd meg. tényleg tul van árazva és csak annyak éri meg akinek nem fog hiányozni a pénz.én nagyobn élvezem a használatát minden nap, tök más feeling mint a többi teló.

de ha ilyen magas kategóriában válogathatsz akkor semelyik telefonban nem fogsz csalódni. Ezért is is ajánlani tudom akár a samu galaxy 2őt. olvastam róla tesztben h nagyon üt.

de az ios méág mindig jobban optimalizált a hardverrel mint bármelyik másik teló.

Igen megéri ha telik rá.

2011. júl. 27. 12:24
 26/27 anonim ***** válasza:
azért jó, hogy egy 4 hónapos kérdésnél vitatkoztok :D
2011. júl. 27. 12:30
 27/27 anonim ***** válasza:

ja de ki volt emelve ezért gondolom a kérdező megint kiemelte h ahsznos választ is kapjon a vegyél ezt meg azt helyett:-)

bár a minimum lenne h reagáljon vmit...

2011. júl. 27. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!