Kinek van iPhone 4 telefonja?
megéri megvenni ? tényleg olyan jó ahogy mondják/reklámozzák ? [link] -nál megéri megvenni. 140.000 FT-ba kerül dominó csomagba és részletfizetéssel pedig 30.000 FT a kezdőrészlet és utána 8000 Ft havonta. plusz még 6000 a havidíj. KB. 14 000 forint lenn egy évig. MEG ÉRI ?
.......................................
Nagy telefon ? Vagy egyéb tapasztalatot írjatok le!
Bemész Vodához, T-mobilhoz, Telenorhoz, djuicehoz, ahol van, elkéred pl. az iPhone-t a Samsungot, a HTC-t, az LG Optimus 2x-et, és szépen megnézegeted, kipróbálod, amelyik tetszik, megveszed.
Sok igazság van az előző hozzászólásokban.
A nagybátyámnak iPhone van, nekem Optimus One.
Igaz, ő Londonban él, amikor hazajött nemrég, már megvolt az Optimusom.
Megfogtam az iPhone-t feloldottam, és azt mondtam, ajha! Hol az asztal????
Az Optimusban 7 van, tele widgettel.
Ez annyira egyszerű, hogy nekem sz@rnak tűnt.
Igaz, nem is fagyott le, mint az Optimus, igaz kategóriában teljesen máshol vannak.
Igaza van annak, aki azt írta, "a márkát fizeted meg"
Fizetsz azért, hogy alma legyen a kezedben, és közben egy végletekig egyszerű, talán már zavaróan egyszerű rendszert kapsz.
Én az Androidra szavazok.
A jobbtól (Google az Apple-tól) nem szégyen llopni. /Viszont az Apple perel..../
én biztosan az SGS2-őt venném! ez friss telefon jobb is és több tízezrekkel olcsóbb mint az iPhone!
egyértelműen a beleharapott almát fizeted!
SZia!
Nekem iphone 4em van, meg vagyok vele elégedve maximálisan. NEm fogm szidni az androidot, az is jó. Beleástam magamt az androidba is mielőtt döntöttem, h samsung galaxy S-t vagy i4-et vegyek. Összeségében az iphone jött be jobban és előtte 1,5 évig volt egy itouchom. nem bántam meg.
Szeretek rajta játszani, ezért nekem fontos h legyen rá sok tényleg minőségi game nem csak angry birds.van hál isten. az iphonra 2 évig tuti van szoftveres támogatás, ugye az androidot használó gyártók ebben nem jeleskednek, ált fél év alatt elfelejtik ráirni a legujjabb vagy azutáni szoftvert a telókra. nálam kb leváltotta a kaptomomat. dolgozni is tudok vele ha kell. persze korlátozottan, nem ezen irok regényt de működik minden.
Ha nem számít a pénz és ez tetszik akkor vedd meg. tényleg tul van árazva és csak annyak éri meg akinek nem fog hiányozni a pénz.én nagyobn élvezem a használatát minden nap, tök más feeling mint a többi teló.
de ha ilyen magas kategóriában válogathatsz akkor semelyik telefonban nem fogsz csalódni. Ezért is is ajánlani tudom akár a samu galaxy 2őt. olvastam róla tesztben h nagyon üt.
de az ios méág mindig jobban optimalizált a hardverrel mint bármelyik másik teló.
Igen megéri ha telik rá.
ja de ki volt emelve ezért gondolom a kérdező megint kiemelte h ahsznos választ is kapjon a vegyél ezt meg azt helyett:-)
bár a minimum lenne h reagáljon vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!