Kinek van iPhone 4 telefonja?
megéri megvenni ? tényleg olyan jó ahogy mondják/reklámozzák ? [link] -nál megéri megvenni. 140.000 FT-ba kerül dominó csomagba és részletfizetéssel pedig 30.000 FT a kezdőrészlet és utána 8000 Ft havonta. plusz még 6000 a havidíj. KB. 14 000 forint lenn egy évig. MEG ÉRI ?
.......................................
Nagy telefon ? Vagy egyéb tapasztalatot írjatok le!
Kedves utolsó... ezzel nem bizonyítottál semmit, max, ha az előző egy Androidos lett volna... :P Na mindegy...
Fogtam ilyen kütyüt a kezemben, a kijelző tényleg szép, de azon kívül ugyanannyi, mint a többi. Android előnye, hogy van rá rengeteg jó progi ingyen. Sztem nem ér meg még harmadennyi pénzt se egy telefon, de ahogy érzed, szerintem a legtöbb ájfónfanatikus a funkciók negyedét sem használja, nem is tudja, csak arra használja, hogy látványosan tegye jobbról balra, hogy mindenki tudja, hogy ő (vagy legtöbb esetben anyuci-apuci) megteheti.
Samsung Galaxy S pl van olyan jó, pedig nem vagyok oda a Samsungkért sem általában. :D
neked biztos megéri...
tisztázzuk a dolgokat!
1. vodafonos oldalát linkelted be, és ott NINCS dominós csomag, a vodafonnál VITAMAX van
2.az ára pedig (előfizetéssel 140 000FT!!!!!) megnéztem a T-mobile oldalát is... csak hogy összehasonlíthasd
VITAMAX csomagban:
iPhone 4 16GB 184.990FT
iPhone 4 32GB 219.990FT
T-mobile-nál Dominós csomagban
iPhone 4 16GB 179.990FT
iPhone 4 32GB 209.990FT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!