megéri megvenni ? tényleg olyan jó ahogy mondják/reklámozzák ? [link] -nál megéri megvenni. 140.000 FT-ba kerül dominó csomagba és részletfizetéssel pedig 30.000 FT a kezdőrészlet és utána 8000 Ft havonta. plusz még 6000 a havidíj. KB. 14 000 forint lenn egy évig. MEG ÉRI ?
.......................................
Nagy telefon ? Vagy egyéb tapasztalatot írjatok le!
egy iPhone 4 16GB Smart 200 előfizetéssel a telefon ára 109.990FT + kezdőrészlet az 28.990FT + 12x6.750FT + a díjcsomag havidíja (6000FT) nem tudom, hogy hány évre
vagyis
HA 1 év a hűségnyilatkozat: 291980FT
HA 2 év a hűségnyilatkozat: 363980FT
mert a telefont megveszed, utána egy előleget fizetsz a díjcsomagra, valamint a telefon havi plusz törlesztője +
díjcsomag havidíja
mindenképpen először érdeklődj a vodafone-ba, hogy mennyibe kerül pontosan és így a tévedést elkerülöd...
2011. márc. 12. 21:10
12/27 anonim válasza:
19:46 vagyok.
Ha van rá pénzed akkor ne is gondolkodj:D
Az anroidra ingyenes programok...hmmm.Ez tény,sok vírusos szar.
Az appstore-ba csak ellenőrzött programok kerülnek be,amitől garantáltan semmi bajja nem lesz a telefonnak.Az Iphone is feltudod törni,2perc.És voálá inden ingyenes.Kijelző,kamera,megbízhatóság verhetetlen.
2011. márc. 12. 21:25
13/27 anonim válasza:
".Ez tény,sok vírusos szar."
Grat... Kérlek abból a sok sok vírusos szarból legalább 1-et mutass már fel ami a marketen van!
Mert eddig egyetlen vírusos szart sem találtam fent, pedig jópár alkalmazáson átrágtam már magam.
Ebből is látszik mekkora fos az ájfón, hogy a konkurenciát koholt indokokkal igyekeznek lefikázni az agymosott kretén fanok. Ennyi, kérem kapcsolja ki.
2011. márc. 12. 21:45
14/27 anonim válasza:
Ha ingyen adnák se kéne eza f0s, itt már nem a tudást hanem a márkát fizeted meg.. Havernak van egy MacBook-ja, fél millát fizetett érte és az én 150ezres gépem erősebb annál...
2011. márc. 13. 00:04
15/27 anonim válasza:
Iphone 4 is volt mar a kezemben de HTC HD7 mellet dontottem ocsemnek meg SGs-je van nem akarok "fosozni meg ajfonozni" nem vagyok semelyik rendszer fanja (bar a windowot rendkivul megszerettem)nem kulonosebben jo az iphone barmelyiknel es az is igaz hogy mindjart jon az 5 aztan 6 7 stb es az ember mindig leakarja majd cserelni...nem tudom hogy minek a nagy felhajtas ra..azert mert ra van irva a hatuljara hogy California...szerintem nem eri meg!
2011. márc. 13. 01:12
16/27 anonim válasza:
Én azt mondom ha van rá pénzed mindenképp az iPhone 4 et vedd meg. Nekem 3GS-em van. Asszonynak samsungja. Mindegyik jó telefon. De ha 2-öt egyszerre a kezedbe fogod, meglátod te is a különbséget. Am az Android meg tiszta iOS lopás. Nézd csak meg. IOS szép letisztult egyszerű. Az Android meg tiszta kavalkád. Ami meg jó benne azt meg lopták. Tény h egy kicsit drága de ha megteheted akkor mindenképp azt vedd meg.
2011. júl. 24. 23:45
17/27 anonim válasza:
Inkább Galaxy S2-őt vegyél. Az egy olyan telefon amitől behalsz.
2011. júl. 26. 14:44
18/27 anonim válasza:
Kuss az elso valasznak mert az iphone utan ment mindenki mas sAmsung me a tobbit ne is soroljam , ja es az 5. Iphone szeptember oktober tajt jon ki. A samsung egy kalap szart sem er mert az androddial meg a tobbi szarsaggal csak az apple - t probaltak utanzoni keves sikerrel hiszen majdnem minden alkalmazast az app store hoz keszitettek es a samsung fogta es atalakitotta. Amugy ha azt szeretned hogy kibirja majd az iphone az uteseket megeri kolteni egy keveset tokra is. ;)
2011. júl. 26. 15:07
19/27 anonim válasza:
Úgy látom hasznosnak találták a régebbi válaszaid kedves utolsó hiszen 25%-os vagy :). ÉS KIT ÉRDEKEL HOGY ÁTMÁSOLTÁK? Vagy mert én is átalakítom mondjuk az egyik usernamed valahol és akkor máris egy kalap szar vagyok?
2011. júl. 26. 15:14
20/27 anonim válasza:
jónak jó telefon az iphone de nem annyira amennyir az ára. Mondom ezt úgy, hogy 3gs tulaj vagyok. Oda voltam érte, megvettem és rájöttem, semmi de semmivel sem tud többet egy 50-60ezres telefonnál, nem csinál szebb képet, nem gyorsabb, nem mosogat, nem takarít helyettem, nem mondom rossz, mert stabil, nem fagy, egyszerű használni, de kicsit nekem csalódás volt, semmit nem tud felmutatni nekem amit nem kapnék meg fele ennyiért. Gondolkodok is az eladásán és egy másik telefonon, mert engem nem gyözőtt meg. Ettől persze az iphone nem rossz és marha jó lenne, fele ennyiért. Ez mellett az is ott van kinek mi jön be, nekem ez a megoldás se tetszik, hogy bill zár fel és egyből menü, nekem az android jobban tetszik, hogy tehetek ki widgetek és lapozgathatom a hátterem. De kinek mi, ha a pénztárcád mind a kettőt megengedi akkor tanulmányozd az oprendszert és válasz az alapján. Persze ha menőzni kell akk ne habozz, Iphone!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!