Android vagy Maemo vagy Symbian vagy IOS?
Csakis SYMBIAN
Készülékben pedig: csak NOKIA!
Ezeket jól vésd a fejedbe és dönts okosan (ne a sok Droid Android fanra halgass, zagyválnak itt össze mindeféle marhaságot arról a vírusos op rendszerről).
Röviden és tömören:
1. iOS
2. Android
3. WP7
4. Meemo (de még nincs használható telefon rá)
5. Symbian
Akármennyire is sznobság szerintem, az iOS veszettül jó, bár egy-két dologba bele lehetne kötni: Miért ilyen k.rvadrága, miért nincs középmezőnyös mobil (bár majd nemsokára lesz iPhone nano).
Vitathatatlan, hogy a Symbian le van maradva, nem véletlenül mondtak nyüszítve igent a Nokiások a Microsoft megkeresésére a WP7-es telefonok ügyében (bár a Google is megkereste a Nokiát Android ügyben, ezesetben akár iOS-t is megszégyenítő piaci részesedése lehetett volna a Google-nak smartphone téren). A Symbian régi rendszer, zsákutca. Amikor kitalálták jó volt, ma már nem LEHET rá fejleszteni.
A Meemo még kiforratlan, helyette én inkább a Samsung által fejlesztett badát venném be a listába.
Üdv, Mac voltam.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57
Még hogy ők a fanok?
Inkább te vagy egy nagy fo.s fan!
Nekem is Symbian-om van de akkor is az Android sokkal jobb.
Nekem jó a Symbian de akkor sem ez a legjóbbb...
A legtöbb hozzászólón látszik, hogy nem tudják igazán miről is van szó :D Istenítitek a Symbiant amikor az már leáldozóban van.
1. iOS
2. Android
3. Win7
4. BlackBerry OS
5. Symbian
6. Maemo
Az iOS a legstabilabb mivel régebb óta fejlesztik. Az Androidban van a jövő mert megfizethető és nagyon ráálltak a fejlesztésére. A Symbian a többihez képest nagyon elavult, lassú, ideje múlt. Ha a Nokia átállna Androidra akkor robbanthatna a piacon.
1. Maemo 5
2. webOS
3. Windows Phone 7
4. Symbian OS
5. Windows Mobile 6.x
6. Android
7. iOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!