Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy Maemo vagy...

Android vagy Maemo vagy Symbian vagy IOS?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?
2011. márc. 5. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Csakis SYMBIAN

Készülékben pedig: csak NOKIA!

Ezeket jól vésd a fejedbe és dönts okosan (ne a sok Droid Android fanra halgass, zagyválnak itt össze mindeféle marhaságot arról a vírusos op rendszerről).

2011. márc. 7. 18:57
 12/18 MacTavish válasza:

Röviden és tömören:

1. iOS

2. Android

3. WP7

4. Meemo (de még nincs használható telefon rá)

5. Symbian

Akármennyire is sznobság szerintem, az iOS veszettül jó, bár egy-két dologba bele lehetne kötni: Miért ilyen k.rvadrága, miért nincs középmezőnyös mobil (bár majd nemsokára lesz iPhone nano).

Vitathatatlan, hogy a Symbian le van maradva, nem véletlenül mondtak nyüszítve igent a Nokiások a Microsoft megkeresésére a WP7-es telefonok ügyében (bár a Google is megkereste a Nokiát Android ügyben, ezesetben akár iOS-t is megszégyenítő piaci részesedése lehetett volna a Google-nak smartphone téren). A Symbian régi rendszer, zsákutca. Amikor kitalálták jó volt, ma már nem LEHET rá fejleszteni.

A Meemo még kiforratlan, helyette én inkább a Samsung által fejlesztett badát venném be a listába.

Üdv, Mac voltam.

2011. márc. 7. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:57

Még hogy ők a fanok?

Inkább te vagy egy nagy fo.s fan!

Nekem is Symbian-om van de akkor is az Android sokkal jobb.

Nekem jó a Symbian de akkor sem ez a legjóbbb...

2011. márc. 7. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, mindenhol ezt csinálja, de már sem erőm, sem idegrendszerem lemenni a szintjére (már vagy 3 kérdésnél kiordibáltam magam). xD
2011. márc. 7. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
És sokan hallották,hogy ordibállsz a gép előtt??
2011. márc. 7. 20:55
 16/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb hozzászólón látszik, hogy nem tudják igazán miről is van szó :D Istenítitek a Symbiant amikor az már leáldozóban van.

1. iOS

2. Android

3. Win7

4. BlackBerry OS

5. Symbian

6. Maemo

Az iOS a legstabilabb mivel régebb óta fejlesztik. Az Androidban van a jövő mert megfizethető és nagyon ráálltak a fejlesztésére. A Symbian a többihez képest nagyon elavult, lassú, ideje múlt. Ha a Nokia átállna Androidra akkor robbanthatna a piacon.

2011. márc. 8. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Symbian a legstabilabb,utánna a Blackberry OS...
2011. márc. 8. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Maemo 5

2. webOS

3. Windows Phone 7

4. Symbian OS

5. Windows Mobile 6.x

6. Android

7. iOS

2011. máj. 7. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!