Android vagy Maemo vagy Symbian vagy IOS?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?2011. márc. 5. 21:48
1/18 anonim válasza:
Android-ot bár nekem symbian van
2/18 anonim válasza:
Android a legjobb ezek közül. Symbian is IGENIS JÓ rendszer. Legalábbis a régi, amit még gombos telókra csináltak. Csak azokat meg már nem támogatja a Nokia, fejleszteni meg senki nem fejleszt rá. Az érintős Symbian változat viszont.... elég szar, de cserébe még legalább lassú is. A másik kettőről nincs tapasztalatom.
4/18 anonim válasza:
1.IOS
2.WP7
3.MeeGo
4.Adroid
5.Symbian
5/18 anonim válasza:
Az Ios nem olyan jó mint az android. A W7 csődöl, az még rosszabb. A sorrend ez: Android (mivel nyílt forráskódú így lehet rá fejleszteni
Ios
Symbian
W7
Maemo
6/18 anonim válasza:
Android.
Bár nekem is Symbian van. :)
7/18 anonim válasza:
1értelműen Android a többi 1 rákas ürülék :)
9/18 anonim válasza:
Legnagyobb fantáziát az Androidban látni,az IOS meg egy tuskó sz.arság semmi érdekes nincs benne,én már nagyon meguntam.Symbiant szeretem tele van mindenféle extrákkal,pl most az ingyenes progik az OVI storen :) aztán az ingyenes OVI navigáció...legtöbb beállitast kínál.MeeGo kb olyan szinten van,mint a Bada,semmi program,viszont érdekes.Nekem most valami WEBos-es kéne pl palm pre :D
10/18 anonim válasza:
iOS
Android
Maemo (N900-on azt mondták jobb, mint a Symbian, bàr akkor még nem volt Symbian^3, viszont, igen, nincsen rá sok program):(
Symbian (a közelgő update remélem jó lesz, talán méltóbb helyre kerül a Nokia) ;)
WP7 (még kiforratlan, de szerintem jó lesz ez is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!