Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tehetnék iPhone4-emre...

Hogyan tehetnék iPhone4-emre Androidot?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

előző! mégis miben?:D

(androidos vagyok én is, csak a lealázta enyhe túlzás. hardverben lehet ilyet modnani, de a szoftver szerintem 90%-ban szubjektív dolog)

2011. márc. 23. 15:53
 12/14 bp1985 ***** válasza:

szoftver szerintem 90%-ban szubjektív dolog

ez igaz, csak az appstore-ba játékkal van dugig tömve, az androidra meg sokkal több a program. A normális ember meg nem játszani vesz telefont. Volt 3gs-em, a linuxos serverre csatlakozás közbe megfagyott... Teljesen hivatalos 3gs volt, nem ilyen gsmline, meg mittomén miféle. androidot még nem tudtam megfagyasztani.

2011. márc. 23. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz, hogy egy komolyabb Android nem fagy le a Linux alatt. Pont ez az Android egyik hátránya az iOS-el szemben, hogy az iOSt kimondottan egy harverre tervezték. Kegyetlen stabil és gyors, ami nem mindig igaz az Androidra. Mindegyik Store teli van mindennel, csak meg kell őket találni, amire egyébként vannak jó leírások. Mármint a jó progikról és nem a megtalálásról. Mind a Market, mind a Store elérte azt a szintet, ahol már nem az a döntő tényező. Szerintem 300.000+ progiból akadnak jó alkalmazások is. Amúgy azért van, mert az Apple mindig is nagyobb játékélményt produkált, mint bármelyik Droid.

Aztán számomra az Android vs iOS csatában innentől kezdve az Android mindenben jobb:)

2011. márc. 23. 16:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha használlható igazi mobilt akarsz venni,amit te csak telefonállásra,zenére,sms-re és camerázásra használlsz és fontos a megjelenés és,hogy tartsa az árát mindezekelőtt pedig kihivalkodó és minőségi legyen ami nem köszönt vissza az utcán,akkro veszel egy Nokia 8800 Carbon Arte-t.Ennyi.

Ha többre vágysz és mindig ujdonságra akkor Androidost,abbólis a touchwizest vagy a Sense UI-sat.

IOS akkor veszel amikor egyszerűségre hajtasz.

2011. márc. 23. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!