Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tehetnék iPhone4-emre...

Hogyan tehetnék iPhone4-emre Androidot?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sehogy
2011. márc. 5. 21:35
 2/14 bp1985 ***** válasza:
Sehogyan. Vettél volna alapból Androidos telefont ios-es helyett.
2011. márc. 5. 21:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Én nem értek a telefonokhoz, csak mikor vettem, akkor mindenki azt mondta, hogy vegyek iPhone-t, mert az a legjobb, a legkirályabb,....de én közel sem vagyok ennyire megelégedve vele. Legszivesebben eladnám és vennék egy olcsóbb Androidost, csak 190 ezerért vettem, és most sokat veszitenék rajta. :S
2011. márc. 5. 21:42
 4/14 anonim ***** válasza:
én már láttam olyat hogy ráraktak iphone-ra androidot bár szerintem nem járnál valami jül azzal se mert a vidikben baromi lassú volt meg jailbreak meg minden kellene ahoz bár nem értek az iphone-okhoz
2011. márc. 5. 23:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért nem próbáltad ki mielőtt megvetted? Biztos van ismerősöd, akinek van. Pláne, ha újonnan 190.000-ért megvetted. Sokat fogsz rajta veszteni azt tuti. Ettől függetlenül még jailbreakelve sem fogsz tudni mást rakni rá. Az enyém jailbreakelt, ami annyit jelent, hogy játékokat lehet rá rakni. Mást nem nagyon.
2011. márc. 5. 23:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Hulye vagy nem tudom mi faszt akarsz meg?? Pedig a legjobbat veted ami ma kaphato, amugy meg lehet ra rakni androfost is csak minek?????
2011. márc. 5. 23:49
 7/14 anonim válasza:
Nem tom hol vetted te azt 190-ér, de én iphone 4-et már 80ér tudnék venni kb. de nekem androidos kell, és van is ;)
2011. márc. 6. 00:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés most bearanyozta a napomat :D Jót nevettem XD Szegény Apple-t így megsérteni, hogy Androidot akarnak rá rakni :DDDD

Különben ha értenél a telefonokhoz, nem akarnál Androidot rárakni. Ajánlom figyelmedbe a JailBreak nevezetű folyamatot, sokkal jobb lesz utána mint egy android.

2011. márc. 22. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
ha egy ilyen döntést hoztál, úgy hogy alig tudtál valamit a termékről, akkor vagy hülye vagy, és megérdemled, vagy nem értem mit nyávogsz, úgysem vág földhöz pl 40 rugó
2011. márc. 22. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-05 23:49

Az android lealázta az iOs-t

2011. márc. 23. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!