A Nokia szerződést kötött a Microsoft-tal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy az új Nokiák már a Windows 7 mobil változatával jönnek ki. Ez igaz?
Továbbá, ha ez lesz, akkor szerintetek az Nokia X6-osomra is rá lehet tenni a Win7-et? A Symbian rendszer eléggé kula...:S
2011. márc. 5. 15:30
11/16 anonim válasza:
Szerintem mire kiadják az 1 ghz-est addigra mondjuk a HTC már rég kétmagosokkal fog jönni, meg 1gb ram-al stb. Az N8-ba is vicc az 256 mb ram... De az baj hogy így is lesz elég gyökér, aki megveszi, mert fúúú Nokia, aztán továbbra is szarni fognak a fejlesztésre. Nekem a HTC amúgy most a kedvenc gyártóm.
12/16 anonim válasza:
Nekem is a htc a kedvenc gyártóm. :D De tagadhatatlanul a Galaxy S2 most a legjobb. Ez lesz remélem a kedvenc telefonom. :D Abba már meg is van a két mag és az 1 Gb RAM, nem kell várni a Nokia szarakodását... :D
13/16 anonim válasza:
Az biztos :D csak kár h nem fogom tudni megvenni :S Mostani telóm még a Nokia fénykorából van (N95 8GB) megvan már 3 éve, most egy HTC Hero-ra szeretném lecserélni, mert csak arra van pénzem :S Viszont azokat a gyökereket bírom, akiknek Desire HD-jük van, és aztse tudják mi az a wifi :D Inkább adnák nekem a telót minthogy azoknak a bunkóknak
14/16 anonim válasza:
"Viszont azokat a gyökereket bírom, akiknek Desire HD-jük van, és aztse tudják mi az a wifi :D" Hát igen...:D Kéne telefonvásárlás előtt egy kis bemutatót csinálni az elárusítóknak, hogy mi milyen célt szolgál.És akkor ha hazajönnek legalább tudnák az alapfogalmakat egy okos telefonnál:D
15/16 anonim válasza:
Vagyis, hogy az elárusítók bemutatnák a vásárlónak, hogy mi milyen célt szolgál:D
16/16 anonim válasza:
legközelebb olvass valami telós oldalt pl. mobilarena
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!