Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia szerződést kötött a...

A Nokia szerződést kötött a Microsoft-tal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy az új Nokiák már a Windows 7 mobil változatával jönnek ki. Ez igaz?

Továbbá, ha ez lesz, akkor szerintetek az Nokia X6-osomra is rá lehet tenni a Win7-et? A Symbian rendszer eléggé kula...:S

2011. márc. 5. 15:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy lehetne ilyet csinálni. Nem tudni, hogy addig jön-e még ki symbianos Nokia, de azt tudjuk, hogy szerződést kötöttek, így az biztos, hogy windowsos lesz majd.
2011. márc. 5. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
X6-osra tuti nem :D szerintem a hardvere nem is nagyon bírná...1 idelye tényleg nagyon ratyi telókat csinálnak és ezt még fokozzák a winfossal...én is most tervezem lecserélni a symbianosomat 1 Androidos HTC-re.
2011. márc. 5. 15:49
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen, a Nokia megállapodott a Windows-al, hogy az ők WP7 oprendszerét rakják ezután a telefonjukra. Ez a lépés annyiban befolyásolja a Symbiant, hogy annak fejlesztése jövő év végén, maximum 2013 elején teljesen leáll. Az idén még jelennek meg újabb Symbianos telefonok, és a Symbian 3 update, de ez a végső lélegzet. Ezekután a Nokia csak a WP7-re fogja fektetni a hangsúlyt, már ősztől jöhetnek ilyen készülékek. És a végén: az X6-osodra nem lehet tenni WP7-et, mert 1. Symbianra van optimalizálva. 2. Ha a Nokia megszeretné csinálni is a WP7 változatát erre a modellre, nehéz lesz, mert a WP7 alá kemény vas kell. Nagyon is kemény, nézd meg, hogy a WP7-es telefonok mind minimum1 Ghzes processzorral, 512 RAM-al jönnek, és sokszor még ez is kevésnek bizonyul.
2011. márc. 5. 15:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Második: Miért rontanák a Windowszal? Annyira rossz csak nem lesz, ha összefog a legnagyobb mobiltelefon-gyártó és a legnagyobb számítástechnikai cég...Mondjuk lehet, hogy csak az 1. service pack után lesz tuti :D
2011. márc. 5. 15:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem, hogy ezzel a Nokia nálam még mélyebbre süllyedt. Tehát előttem végeztek, csináljanak amit akarnak... :)
2011. márc. 5. 15:53
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy nem rontják el, de egyik haveromnak HTC HD 7-e van, amin ugy windows mobile 7 van, és hát szerintem nagyon fos. Átláthatalan összevisszaság, kezelhetetlen, a kezelőfelülete se valami szép az Android fényévekkel veri.
2011. márc. 5. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:

15.54

Úgy ahogy mondod. Abból kiindulva már nem szép az egész, hogy 2 féle háttér van, fehér vagy fekete. Erre jön a 7 szinű csempe választék, mely eleinte érdekes, később dögunalom a köbön, főleg, hogy változtatni sem lehet rajta. Tehát testreszabhatóság 0, és a Nokia megmondta, hogy nem fog ezen változtatni. Továbbá láttatok ti WP7 menüt? Minden egymás alá fel van sorolva, átláthatatlan dzsunkán az egész, főleg mikor van még 15 alkalmazás, nem lehet megkapni semmit, főleg, hogy betű szerinti kereső sincs. Az egész felhasználói élmény inkább bonyolult, mint élvezetes. És az ilyen apró hibák sem elhanyagolhatók, hogy nincs Flash, tehát a legtöbb videó helyén egy fehér téglalap van. Ahányszor belépünk a kamerába mindig a gyári beállitások jönnek elő, tehát te bármit beállithatsz, mikor újra belépsz, minden az eredeti szerint van. Ez nagyon idegesitő. És még sok ilyen példa van, amely az egész összképet nagyon rontja. Aztán meg az alkalmazások hiánya....és nagyon fejlődni sem tud, mert minden fejlesztés az Android és iOS köré összpontosul. Tehát rengeteg embre számára egy komolytalan, átláthatlan rendszer ez, és lehet a telefon Nokia, akkor sem fogja megvenni. Aki meg akart ilyent venni, az megtette, mert komoly gépek vannak a piacon: HD7, Optimus7, OMNIA7. Főleg a htc és Samsung nagyon korrekt gépet alkotott, fémház,...ugyhogy a Nokiának fel kell kötni a gatyát, mert nem lessz könnyű dolga, mivel ez a rendszer alapból kiszoritott a piacról, és ha valaki mégis efelé kacsingatna, a

2011. márc. 5. 16:07
 8/16 anonim ***** válasza:
annak még a gyártók közül is kell választani. És már az OMNIA7 is egy tökéletes telefon, melyet nehéz lesz überelni, főleg, hogy egy évvel késik az egész felhajtás, mert a htc, Samsung, Lg branccs már tavaly ősztől árulja, mig Nokia az idén sem biztos, hogy lesz.
2011. márc. 5. 16:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Én már előre látom, hogy a win 7-es Nokiának sokkal gyengébb lesz a hardvere, mint a hd7-nek és az omnia 7-nek...Mert olyan szintű lemaradásban vannak, hogy addigra tuti nem raknak a gépbe legalább egy 1 ghz-es Snapdragon-t. Meg amúgy se izgatja pket a hardver fejlesztése, inkább meresztik a seggüket egész nap, gondolván hogy az emberek a Nokia márkanév miatt úgyis megveszik.
2011. márc. 5. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen, ebben is van valami. A gyártás egész felépitése nincs felkészülve az 1 Ghzes telefonok gyártására, mert a Symbian alá nem kellett ekkora vas. És ez nagy lemaradás, mivel optimalizálás, akkumulátor kisérletek, meghajtók... mind mind befolyásolják, hogy milyen lesz az 1Ghzes telefon futása (tehát az 1Ghzet be kell tudni épiteni a telefonba, mert hanem olyan, mintha egy Trabantba 3.5-ös BMW motort tennénk :D). Én biztos vagyok benne, hogy 1 Ghzes telefont épitenek a WP7 köré, csak nagyon de nagyon későre. Már ma is késő lenne ilyen telefont kiadni, nemhogy még őszre sem tudják biztosra....Lemaradásuk az okostelefon piacon egyre csak növekszik, de reméljük a legjobbakat. Azt sem szeretném, hogy a htc vagy Samsung eltunyuljon, mert főleg a koreain nagyon jól látszik, hogy össze tudja szedni magát, ha a piac arra kötelezi..
2011. márc. 5. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!