Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericcson Spiro?

Sony Ericcson Spiro?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni h jó teló mert lehet veszek 1-et és szeretnék róla tudni mindent mielőtt megveszem.
2011. márc. 4. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
egész jo kis kütyü mint az összes SE de gyenge a felszereltsége pl: 2mpx kamera. nem tudom mennyit akarsz rászánni de inkább Aino-t v Satio-t v valami hasonlót vegyél. ezeket már 35ezertől lehet venni alighasználtban. vagy ott vannak az xperiák azok is jók. tudom mert mindegyik féléből van nekem amit itt felsoroltam.
2011. márc. 4. 20:20
 2/4 anonim válasza:

ne vegyél...én állítom, hogy nagyon gyenge készülék...megbántam, hogy ,megvettem! mielőtt megvettem, én is olvasgattam róla olyanokat, hogy pl:

könnyen karcosodik a képernyője, mindig ,,újraindítja'' magát, stb...mondom, ez tök hülyeség, nekem tetszik, megveszem...így is tettem, de totál megbántam...nem ajánlom...remélem, még nem vettél, mert nem érdemes...:S

nekem ezeket csinálja:

- magától kikapcsol, aztán újra bekapcsol, mintha misem történt volna...kicsit olyan, mintha ,,újraindítaná'' magát...és FOLYTON ezt csinálja! MINDIG! nem telik el úgy telefonozás, hogy ne tenné meg ezt... -.-

- a fényképek sokszor elcseszi, mert ilyeneket csinál:

[link]

néha rendesen megcsinálja a fotókat, néha meg olyan is van, hogy király minősége van :) de sokszor ,,zöldezi'' be... =/

- RENGETEGSZER lefagy!

- az aksija nem százas, egy nap alatt lemerül...viszont nekem hamar feltöltődik :)

- könnyen karcosodik! zsebre vágni nem érdemes! =S

- lassú... BAROMIRA LASSÚ! :SS

- van, hogy nem ismeri fel a memókártyát, olyankor ki kell kapcsolni a telefont, majd vissza...

egyetlen dolog, amit tudok a telefonommal csinálni, az a facebook, és a zenehallgatás. no meg néha a rádiózás, és a rádiófelvétel... ennyi.. nekem nem jött be ez a készülék....ha rám hallgatsz, nézz valamilyen más teló után (pl. zylo, ami szinte a hasonmása..de remélem, az nem ilyen gyenge cucc :S)

2011. aug. 8. 15:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Már ráb*sztam mert megvettem.2 hónapot birt majd vmi baja lett és szervizben azt mondták panelcserére szorul.Megszivtam nekem is azok a tüneetek voltak mint neked.nekem volt olyan h videózni akartam és lefagy mint bármikor ha vmit csinálniszeretttem vna.Sms memória áll megtelt pedig még 20 se volt rajta.Az aksi egy KALAP szar 1 napot bir.Nekem is feltöltődött hamar.Az a baja hogy csak pirosat villog ha rádugom töltöre.Ugy adta meg magát hogy egy nap képeket nézegettem,lefagyott és onnantól végge :S:S:S Rápacsáltam rendesen.tetszett meg minden mikor megvettem most meg egy kalap sz*r.Kéne vmi jó teló de ezzel nem tudok mit kezdeni.Nem tudsz segiteni hogy adhatnám el ?
2011. aug. 8. 17:04
 4/4 anonim válasza:

Én is megpróbálat eladni, ajnlottam facebook-on, vaterán is fent volt, de lemondtam róla. Már egy éve megvan, bár az enyém még él, de pont a jövőhéten kapok egy live with walkman-t. arról hál' istennek sok jót olvastam.

miután másodszorra sem kelt el vaterán, feladtam, már barátnőmnek ajánlottam 3000 ft-ért, csak hogy megszabaduljak tőle :D de megvan még mindig, lassan megbékélek vele, de ugyan úgy utálom.szerintem a Spiro a Sony Ericsson legnagyobb tévedése.

2012. jún. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!