Mennyibe kerül külföldön csak megcsörgetni valakit?
Mennyibe kerül megcsörgetni egy másik mobilt külföldön úgy, hogy mindkettőnknek hazai telefonja van, tehát t-mobile, vodafon, telenor(pannon)?
Csak csörgetni, tehát nem vennénk fel egymás hívását, az pénzbe kerül?
03:10 vagyok
Hát annyira nem ütött szíven hogy utánaolvassak.
De mondom az a tuti ha bemész a szolgáltatóhoz és megkérdezed.
Am meg telelés/nyaralás idején igazán békénhagyhatnának...:@ de túl sok hívás volt, hogy mind lenyomkodjam....
A számlainformációmat is csak azért böngésztem át, mert csináltam egy 25 000-es adatforgalmat még internet előfizu nélkül - de yodáék jőfejek voltak és elengedtek 15 000-et és azért néztem meg hogy akkor most mi van, mert telefonban magyarázta a kiscsaj, hogy ilyen meg olyan kedvezmény van most és hogy akció meg mittomén, mondom már előfizettem azóta...
De am ügyfélszolgálaton is ordibálnom kellett már mire kinyögte a csávókám hogy jan.18-től jan 22-ig mennyi volt az adatforgalmam, mert az Istennek is csak egybe akarta mondani az egész havit... mondom lexarom, nekem csak ez az időszak kell, utána már van előfizetésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!