Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül külföldön csak...

Mennyibe kerül külföldön csak megcsörgetni valakit?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül megcsörgetni egy másik mobilt külföldön úgy, hogy mindkettőnknek hazai telefonja van, tehát t-mobile, vodafon, telenor(pannon)?

Csak csörgetni, tehát nem vennénk fel egymás hívását, az pénzbe kerül?

2011. márc. 3. 17:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

03:10 vagyok

Hát annyira nem ütött szíven hogy utánaolvassak.

De mondom az a tuti ha bemész a szolgáltatóhoz és megkérdezed.

Am meg telelés/nyaralás idején igazán békénhagyhatnának...:@ de túl sok hívás volt, hogy mind lenyomkodjam....

A számlainformációmat is csak azért böngésztem át, mert csináltam egy 25 000-es adatforgalmat még internet előfizu nélkül - de yodáék jőfejek voltak és elengedtek 15 000-et és azért néztem meg hogy akkor most mi van, mert telefonban magyarázta a kiscsaj, hogy ilyen meg olyan kedvezmény van most és hogy akció meg mittomén, mondom már előfizettem azóta...

De am ügyfélszolgálaton is ordibálnom kellett már mire kinyögte a csávókám hogy jan.18-től jan 22-ig mennyi volt az adatforgalmam, mert az Istennek is csak egybe akarta mondani az egész havit... mondom lexarom, nekem csak ez az időszak kell, utána már van előfizetésem...

2011. márc. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!